Workshop Crowdfunding voor Clubs

Crowdfunding is dé nieuwe manier van fondsenwerving. Wil je weten op welke manier jouw vereniging crowdfunding kan benutten? Kom dan bij één van onze workshops langs. Je bent van harte welkom.

Crowdfunding voor Clubs geeft tools mee die je meteen kan toepassen bij de Club, grote of kleine verenigingen.
Een aanzet om anders te denken over acties en van gedachten wisselen met andere clubs over aanpak.
Sergueï Markovic
Sergueï Markovicbestuurslid sv DVSU

Het was inspirerend. kwartjes zijn wat dieper gezakt en ik heb zin om de kennis te delen met de sponsorcommissie van AS80. Ik geef de workshop een 9.

Niek Sinke
Niek SinkeSponsorcommissie AS80

Goede, beknopte en energieke presentatie die duidelijk uitleg en inzicht geeft in de mogelijkheden van crowdfunding. Helpt ons goed op weg om nieuwe wegen te gaan bewandelen. Een 9.

Charles Arentsen
Charles ArentsenRing Pass Delft

Voor wie?

De workshop is bestemd voor bestuurders van sportverenigingen en andere clubs. In de workshop zal worden behandeld hoe een lokale vereniging crowdfunding kan inzetten om extra inkomsten te genereren en specifieke initiatieven te realiseren. Tijdens deze avond krijg je concrete tips, trucs en tools aangereikt die je in staat stellen direct met crowdfunding aan de gang te gaan.

Waar en wanneer?

De volgende workshops vinden plaats op:

9 november in Limburg

De workshops duren ca. 2,5 uur.

Net zoals ons crowdfundingplatform is ook onze workshop no-cure-no-pay. U bepaalt achteraf zelf wat u het waard vond en voor welk bedrag wij een rekening kunnen sturen.

Wij zijn ook aanwezig op de volgende evenementen:

Woensdag 14 en donderdag 15 november om 14uur op de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem (https://nationalesportvakbeurs.nl/). Toegang is gratis. Inschrijven via: https://nsvb.ticketteam.com/nsvb.html

Bent u niet aangesloten bij de organiserende organisatie? Dan kunnen wij bij de organisatie navragen of u toch deel kan nemen. Stuur ons in dat geval even een mailtje via: crowdfunding@sponsorvisie.nl.

Via onderstaand formulier kan je je voor een workshop naar keuze opgeven:

Aanmelden Workshop Crowdfunding voor Clubs

Crowdfunding voor Clubs logo stretch