Crowdfunding is dé nieuwe manier van fondsenwerving. Wilt u deze mogelijkheid ook binnen uw vereniging kunnen benutten? Crowdfunding voor clubs biedt een kant-en-klaar platform waarbij alles is geregeld: betalen via iDEAL, automatische donatieregistratie en live tussenstanden. U kunt binnen no time aan de gang! Bekijk de video hiernaast en u weet in 1 minuut waarom en hoe ook direct met crowdfunding aan de gang moet.
Vraag nu uw eigen Crowdfundingplatform aan!

Het Crowdfunding voor clubs platform kunt u nu geheel zonder voorinvestering aanvragen. Het platform kent twee kostencomponenten.

1. De kosten voor de iDEAL-betaling door de donateurs (€ 0,50).
2. 7,5% kosten voor het platform en de administratie.

Deze worden in mindering gebracht op het door de donateur gedoneerde bedrag. Wordt er € 40,- gedoneerd dan komt er derhalve € 36,50 op uw rekening.

Wij raden u dan ook om het doelbedrag van campagnes 10% hoger te stellen dan de daadwerkelijke kosten. Dus als de beoogde trainingspakken voor uw team € 800,- kosten, raden wij aan om € 880,- als doelbedrag op te geven.
De variabele kosten afkopen

Het is ook mogelijk om de variabele kosten af te kopen. Verwacht u meer dan € 15.327,- op te halen? Dan is het interessanter om de variabele kosten (7,5%) af te kopen. Dit kan met een licentie van € 950,- per jaar. Hoe hoog het bedrag ook is dat u ophaalt, u hoeft alleen nog maar de iDEAL-kosten af te dragen. U kunt meerdere campagnes (tot een maximum van 25) starten in een jaar.

Afkopen is erg handig bij de financiering van een clubhuis, de aanleg van een veld, de organisatie van een sponsorloop met veel deelnemers of indien u meerder kleinere doelen wil laten verwezenlijken.

Vraag uw eigen platform aan via dit aanvraagformulier of bel ons op 020-3080647