Crowdfunding voor Clubs

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving. Crowdfunding voor Clubs, Cultuur en Goede doelen werkt heel simpel het is gratis te starten en zo geactiveerd!

Crowdfunding voor Clubs biedt een kant-en-klaar platform waarmee een organisatie direct geld kan inzamelen voor één of meerdere doelen. Het is eenvoudig aan de website te koppelen en je kan het platform vervolgens eenvoudig promoten via Social Media, e-mail en uiteraard de eigen website.

Betaling gaat via iDEAL, de financiële afwikkeling volledig electronisch en de donaties worden live verwerkt.

Juist dit digitale karakter maakt Crowdfunding voor sport, cultuur en goede doelen zo interessant. Helemaal omdat de kosten eens níet voor de baten uitgaan. Crowdfunding voor Clubs  is no-cure-no-pay te gebruiken. Hierdoor is er eigenlijk geen reden om Crowdfunding voor Clubs niet te gebruiken.

Crowdfunding voor Sport
Klik hier voor de demo-omgeving. Hierin ziet u hoe Crowdfunding voor sport gebruikt zou kunnen worden. Uiteraard biedt het ook voor cultuur en goede doelen veel kansen.

Crowdfunding voor Cultuur
Crowdfunding biedt ook voor de cultuursector heel veel kansen. Bijvoorbeeld voor de restauratie van een theater of het mede mogelijk maken van een voorstelling.

Crowdfunding voor Goede Doelen
Goede doelen en crowdfunding zijn al nauw verbonden. Alpes d’Huzes en Amsterdam City Swim zijn hier voorbeelden van. Wil je ook voor jouw goede doel geld inzamelen? Dan biedt Crowdfunding voor Clubs de ideale kant-en-klare oplossing zonder voorinvestering

!Crowdfunding voor sport