Crowdfunding voor clubs heeft in twee jaar al €900.000 voor de sport binnengehaald. De magische grens van 1 miljoen komt eraan! Hiermee is Crowdfunding voor clubs het grootste crowdfundingplatform in de sport! Het succes van ons platform geeft aan dat crowdfunding een serieuze aanvulling is voor iedere clubkas. Tribunes, kleedkamers, kano’s, doeltjes… bijna alles is ondertussen door clubs gerealiseerd. De ene campagne was natuurlijk succesvoller dan de andere, maar dat het geld oplevert is wel bewezen.

Door bovenstaande praktijkervaring bij de clubs te combineren met de dagelijkse stroom van interessante berichten in het nieuws over crowdfunding, gaan we u regelmatig voorzien van tips en trucs zodat er nog meer geld naar de club gaat. Wat voor soort campagnes werken wel en welke minder? Wat zijn de trends in crowdfunding-land? Hou uw mailbox in de gaten!

 

Nieuw: Crowdfunding op basis van obligaties

Voor de grotere campagnes is er nu de kans om met obligaties aan de slag te gaan. Obligaties zijn leningen met een vooraf vastgestelde rentepercentage en looptijd. Het platform is zo ingericht dat de supporters hun interesse kenbaar kunnen maken aan de club. De club gaat vervolgens zelf aan de slag om de afhandeling en de contracten te regelen. VMHC Cartouche haalde hier al meer dan € 300.000,- mee binnen. Wat is er binnen jullie club mogelijk? Klik hier voor meer informatie

Succes: Crowdfundingdoel in 69 minuten bereikt

Op 22 maart 2016 om 13.30uur lanceerde Okeanos haar crowdfundingcampagne voor nieuwe barkrukken. Om 14.49uur was het doel van € 1000,- al bereikt. Eigenlijk voor de promotie goed en wel begonnen was. Een absoluut crowdfundingrecord! Klik hier om dit platform te bekijken.

Meld je aan voor één van de workshops

Wil je weten op welke manier jouw vereniging crowdfunding kan benutten? Kom dan bij één van onze workshops langs. Je bent van harte welkom.

Tip: De Grote Clubactie

Veel  verenigingen maken de Grote Clubactie een onderdeel van hun crowdfundingcampagne. Kan jullie vereniging ook extra inkomsten gebruiken? Voor bijvoorbeeld nieuwe materialen of de organisatie van een leuk clubfeest? Start dan jullie eigen clubactie en verkoop loten. Een lot kost € 3,- waarvan maar liefst 80% (dat is € 2,40 per lot) naar de clubkas gaat.

Tussen de € 1.000 en € 10.000,-

Veel clubs halen via de Grote Clubactie al gauw een bedrag tussen de € 1.000 en de € 10.000,- op. Daarmee slaat u binnen uw crowdfundingcampagne al een aardige slag!

Start: 1 oktober 2016! 

Meedoen aan de Grote Clubactie 2016 kan nog steeds. De actie start op zaterdag 1 oktober 2016. U plaatst uw bestelling eenvoudig door in te loggen op de website. Heeft u geen inloggegevens? Geen probleem!

Bel de Grote Clubactie op 013-4552825. De medewerkers van de Grote Clubactie helpen u graag op weg. De Grote Clubactie start landelijk op zaterdag 19 september 2015.

Een slimme club vindt het wiel niet zelf uit

Naast dé specialist in crowdfunding voor de sport helpen we ook honderden verenigingen met het binnenhalen van nieuwe sponsors en het bedienen van de bestaande sponsors. Vanuit Amsterdam werken wij elke maand plannen uit om nieuwe sponsors te werven en bestaande sponsors kansen te bieden. Licentiehouders van SponsorVisie hoeven hierdoor het wiel niet uit te vinden en plukken de goede ideeën zo van de band. Bekijk hier de korte video over SponsorVisie en hoe we verenigingen nog succesvoller maken.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!