Nieuw: Club van 100 maar dan met fiscaal voordeel

Al heel veel clubs hebben een club van 100 of een club van 50. Een groep donateurs, vaak particulieren, die elk jaar een vaste donatie aan de club doen. Maar bijna geen enkele club profiteert nu van het fiscale voordeel dat hierbij gehaald kan worden. Om club op weg te helpen hebben wij hiervoor een format ontwikkeld.

Klik hier om dit format te downloaden

Wist je dat je de eerste deelname en betaling voor een (nieuw op te richten) Club van 100 heel makkelijk met ons crowdfundingplatform kan regelen? Neem gerust contact op als je hier meer over wilt weten.

Crowdfunding bij SV de Valleivogels “Het wérkt!”

SV de Valleivogels heeft succesvol een terrasoverkapping gecrowdfund via Crowdfunding voor Clubs. De KNVB interviewde de initiatiefnemer. Waarschijnlijk inspireert dit succesverhaal jou ook om met crowdfunding aan de slag te gaan.

Klik hier voor het interview op KNVB.nl

Meld je aan voor één van de workshops

Wil je weten op welke manier jouw vereniging crowdfunding kan benutten? Kom dan bij één van onze workshops langs. Je bent van harte welkom.

Klik hier voor een overzicht en om je in te schrijven.

Tip: Gebruik de Basis-11

De “Basis-11” behandelt de 11 elementaire onderdelen voor een succesvolle
crowdfundingcampagne. We benaderen het opzetten van een crowdfundingcampagne als een wedstrijd. Waar je bij een wedstrijd een basis 11-tal hebt, heb je deze bij een crowdfundingcampagne ook. Gebruk de Basis-11 en je begint beter voorbereid aan jouw campagne!

Klik hier om de Basis-11 te downloaden

Wordt dan onderdeel van het advertentienetwerk binnen de sport. Het vorig jaar opgerichte netwerk is inmiddels meer dan 850 website groot en daarmee het grootste advertentie platform in de sport. Bij het online reclameplatform Emerce (http://www.emerce.nl/nieuws/nieuw-reclamenetwerk-adstosport-bijna-uitverkochtsnappen ze al dat dit zeer interessant is voor zowel de clubs als voor de adverteerders. Elke deelnemende sportorganisatie profiteert direct. Minimaal 50% van de netto omzet gaat rechtstreeks naar de sportorganisaties. HC Klein Zwitserland verdiende met ca. 1800 leden in amper 11 maanden € 2.500,-!  Zonder iets te doen. Nou, ja op het integreren van de banner en de html-code voor dataverzameling in de website na dan. Oh ja… En een factuur sturen natuurlijk.

Klik hier voor meer informatie over AdsToSport

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!