Kledingsponsoring of een reclamebord is slechts het begin. Resultaat uit sponsoring wordt steeds belangrijker. SponsorVisie faciliteert actieve sponsoring waardoor sponsors direct meer resultaat uit hun investering halen. Met innovatieve producten zorgt SponsorVisie voor meer inkomsten voor uw vereniging.

Het SponsorPortaal en NarrowCasting (www.sponsorvisie.nl)

Het SponsorPortaal en NarrowCasting stellen uw sponsors in de gelegenheid om actief te adverteren via uw website of tv-schermen op locatie. Sponsors kunnen zelf zo actief zijn als ze zelf willen. Elke week een ander huis in de spotlight of elke maand een speciale ledenactie. De sponsors hebben het zelf in de hand! En de support? Die ligt bij SponsorVisie

Een beter verhaal – Minder werk – Meer inkomsten

De SponsorMan (www.sponsorman.nl)

De SponsorMan helpt uw vereniging met sponsorwerving en zorgt dat uw vereniging continu aandacht geeft aan de sponsors. Elke maand krijgen de sponsors van de vereniging tips om meer uit kun sponsoring te halen. Ook de vereniging krijgt elke maand tips voor het verkrijgen van meer aandacht voor het de sponsors, maar er wordt ook elke maand een concreet wervingsadvies gegeven. Kant-en-klaar met wervingstekst en plan van aanpak. In 30 minuten per maand zorgt de SponsorMan voor meer structuur en meer sponsors!

Meer structuur – Minder werk – Meer inkomsten

AdsToSport (www.adstosport.nl)

AdsToSport zorgt voor een totaal  nieuwe inkomstenbron voor verenigingen zonder dat zij hier werk aan hebben of een investering voor hoeven te doen. Bekijk onderstaande video voor meer informatie: