Crowdfunding van een trainingsstage

Steeds meer teams willen zich optimaal voorbereiden. Met vootbereidings- en winterstages. Heel goed natuurlijk, maar het kost natuurlijk wel geld. Geld dar niet altijd beschikbaar is. Wist u dat een trainingsstage heel goed te crowdfunden is? Helemaal met een kant-en-klaar-plan en een kant-en-klaar platform.

Klik hier om een uitgewerkt plan voor een trainingsstage te downloaden

Crowdfunding van LED-verlichting

Wilt u ook LED-verlichting rond uw velden? Dat is een geweldig doel om een crowdfundingcampagne voor op te starten. Iedereen heeft er immers belang bij: het licht is beter, het energieverbruik veel lager en dus resulteert het in een lagere energierekening. Daar krijgt u uw leden toch wel voor aan het werk?

Klik hier voor een volledig uitgewerkt Crowdfundingplan voor het Crowdfunden van LED-verlichting.

Crowdfunding van (een nieuwe) tribune

Wilt u ook een tribune of een bestaande tribune renoveren? Dat is een geweldig doel om een crowdfundingcampagne voor op te starten. Het heeft een positieve invloed op de uitstraling van uw vereniging en is ideaal om via crowdfunding te realiseren.

Klik hier voor een kant-en-klaar crowdfundingplan voor de tribune

Zelf aan de gang met crowdfunding? Vraag een no-cure-no-pay-platform aan en ga direct aan de slag

Crowdfunding van zonnepanelen

Wilt u ook een besparing realiseren door zonnepanelen te plaatsen? Dat is een geweldig doel om een crowdfundingcampagne voor op te starten: het is groen, bespaart de leden geld en heeft een positief effect op het imago van uw club.

Klik hier voor een kant-en-klaar plan voor het crowdfunden van zonnepanelen

Crowdfunding van de verbouwing van de kleedkamers

Het verbouwen van de accomodatie kost altijd veel geld, maar iedereen heeft er dan ook direct profijt van. Dat zorgt ervoor dat crowdfunding voor een dergelijk doel heel geschikt is.

Klik hier voor een kant-en-klaar plan voor de crowdfunding van (nieuwe) kleedkamers

Crowdfunding van een scorebord

Een scorebord is niet alleen handig, maar ziet er ook goed uit. Bovendien is een mooie plek voor sponsors om zichtbaar te zijn. Kortom: de investering verdient zich meestal snel terug. Maar juist omdat de kosten voor de baten uit gaan is crowdfunding voor een scorebord ideaal.

Klik hier voor een kant-en-klaar plan voor het crowdfunden van een scorebord

Zelf aan de gang met crowdfunding? Vraag een no-cure-no-pay-platform aan en ga direct aan de slag