Welkom op de crowdfundingpagina van Almere Sailors!

Almere Sailors is de jongste basketballclub die volgend jaar gaat uitkomen in de BNXT League! Almere Sailors kende een korte voorbereidingsperiode. In juli 2020 is het initiatief gestart en op 3 oktober 2020 werd de eerste wedstrijd in de Dutch Basketball League al gespeeld.

Almere Sailors is trots dit in tijden van corona te hebben gerealiseerd en staat te popelen om de volgende uitdaging van de BNXT League met jullie aan te gaan!

Wij zijn nog steeds dankbaar dat de competitie alsnog werd gespeeld. Het was echter een seizoen met zware druk op de financiƫn. Geen publiek, minder exposure en daarom minder bedrijven die als businesspartner in wilden stappen. Dat alles terwijl de kosten bleven en in sommige gevallen zelfs stegen. Daarmee incasseerden we een flinke financiƫle klap met een kastekort tot gevolg waardoor het voorbestaan van Almere Sailors nu wordt bedreigd.

WE HEBBEN DAAROM JULLIE STEUN NODIG!

Help mee om het basketball op topniveau voor Almere en haar regio te behouden? Zonder jouw steun wordt het ontzettend moeilijk om te overleven en onze ambitie verdere invulling te geven. Alle hulp is welkom, zodat Almere Sailors blijft bestaan en verder kan bouwen aan een mooie toekomst!

TIJD OM UIT TE ZEILEN!Campagnes

Totaal opgebracht: € 0,00
Aantal campagnes: 0
Aantal donaties: 0