logo
ing

Steun ons cluppie BSV Limburgia!

Deze crowdfundingpagina is in het leven geroepen om onze vereniging tijdens de coronacrisis een extra steuntje in de rug te geven. Hierbij hopen wij een bedrag van € 3.000,- aan donaties op te ha...

Steun ons cluppie, BSV Limburgia!

Net als vele andere verenigingen kent ook onze vereniging een zware tijd door de Coronacrisis. Ondanks dat de meeste leden de contributie trouw doorbetalen en onze sponsoren onze club steunen, heeft BSV Limburgia toch behoorlijk wat inkomsten mis gelopen. De welbekende familiedag, het jeugdtoernooi en zelfs het 100-jarig bestaansfeest hebben niet kunnen plaatsvinden dit jaar. Het ergste van alles was nog de sluiting van de kantine (de grootste inkomstenbron van de vereniging). Dit terwijl er een aantal vaste kosten blijven doorlopen. Ook komend seizoen zullen de inkomsten beduidend lager liggen dan voorgaande seizoenen.

Hoe de toekomst / volgend seizoen eruit gaat zien, is nog niet bekend. Om te zorgen dat BSV Limburgia haar hoofd boven water houdt, hebben wij als leden een crowfundingactie opgezet, zodat we ook de 101 jaar kunnen bereiken. Ons doel is er voor te zorgen dat de vereniging de komende periode zorgeloos doorkomt. Wij hopen minimaal de vaste lasten te kunnen betalen met deze actie. Mocht er geld over blijven, dan zullen wij erop toezien dat dit bedrag nuttig besteed wordt binnen de vereniging, ten gunste van al onze mede-(jeugd)leden.

Bij een minimale donatie van € 5,- speel je automatisch mee met de BSV Limburgia Crowdfundingloterij. Elke € 5,- is goed voor één lot. Wil je een kleiner bedrag doneren, stop dit dan in de spaarpot bij Ger en Natasja in de kantine. Kun je niet doneren via (internet)bankieren/betaal je liever cash, neem dan contact op met Sven Roberts (tel. 06-12259704) of Roy van Soest (tel. 06-51125132). We hopen dat de loterij t.z.t. kan plaatsvinden tijdens een gezellige feestavond in de kantine! Meer informatie over de loterij volgt na afloop van de crowfundingactie.

Klik hier om te doneren.

Wij hopen dat wij op jullie kunnen rekenen!

Namens jullie mede-leden van BSV Limburgia

 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 2 725,00
Aantal donaties: 75
Aantal Campagnes: 1

Top Ambassadeurs