logo
logo
Muziekvereniging Crescendo

Welkom op de crowdfundingpagina van Muziekvereniging Crescendo!

Helpt u ons mee onze dromen te realiseren?

Vanaf nu  is het mogelijk om onze vereniging met een willekeurige donatie te versterken. U draagt daarmee bij aan de ontwikkeling die Muziekvereniging Crescendo nodig heeft om ervoor te zorgen, dat u en de leden een leuke ervaring met de vereniging beleven. Tegenover iedere bijdrage staat een leuke presentie. Hoe klein of groot ook, ieder bedrag werkt als een steun in de rug voor de vereniging.

De campagne moet genoeg geld opleveren om ervoor te zorgen dat diverse instrumenten kunnen worden vervangen en nieuwe bladmuziek voor onder andere het Jeugd- en Opleidingsorkest kan worden bekostigd. Hoe mooi zou u het vinden om een bijdrage te leveren aan deze doelen? We kunnen uw steun goed gebruiken!

Klik op "Doe mee" en selecteer uw gewenste bedrag (daarna kunt u uw bedrag nog aanpassen). Vul de gegevens in en doneer! 

Wacht vooral niet te lang met uw donatie, onze campagne eindigt namelijk al op 9 september 2018! Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, maar ook op https://www.crescendokrimpen.nl/crowdfunding vindt u meer informatie. 

Namens de gehele vereniging willen we u alvast hartelijk danken voor uw donatie!

Campagnes

Totaal opgebracht: € 667,00
Aantal donaties: 27
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.