logo
logo
Muziekvereniging de Eendracht Den Ilp

Helpt u ons op weg naar het Wereld Muziek Concours?

De Eendracht is een ambitieus fanfare orkest uit Den Ilp. Het orkest komt uit in de 1e divisie en is in 2014 Nederlands Kampioen geworden op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen. In 2013 werd De Eendracht beloond met het erediploma 1e divisie van de KNFM, wegens het hoogste concoursresultaat in 2012. 

Op 1 november 2016 viert muziekvereniging de Eendracht haar 125e jubileumjaar. Een feestelijk feit dat wij groots willen gaan vieren!

In ons jubileumseizoen gaan we verschillende grote activiteiten plannen. Dit zijn onder andere een groots jubileumconcert m.m.v. de bekende jazztrompettiste Saskia Laroo en een feestweek met reünie en feestavond. De finale van ons jubileumjaar is de deelname aan het Wereld Muziek Concours in de zomer van 2017. Dit kunt u ook wel als het WK zien voor orkesten. Voor dit bijzondere evenement hebben wij ook een compositie opdracht uitgezet. 

Al deze activiteiten en vooral de compositie opdracht nemen de nodige kosten met zich mee. Hiervoor zijn we druk op zoek naar sponsoren en donaties! Wilt u ons helpen ons jubileumjaar en onze weg naar het Wereld Muziek Concours tot een enorm succes te maken? Alle donaties worden zeer gewaardeerd!

Campagnes

Totaal opgebracht: € 120,45
Aantal donaties: 5
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.