logo

 

Help mee om Evert Bloemert weer te laten lopen met een Exoskelet. Laten we er samen voor gaan om hem toekomst te geven waarin hij weer staand door het leven kan.

“Dat zou geweldig zijn!” Aldus Evert Bloemert. “Mijn leven is na een ernstig bedrijfsongeval volledig veranderd. Ik heb een incomplete dwarslesie, dit houdt in dat de zenuwen in mijn rug gedeeltelijk zijn beschadigd. Zelfstandig zal ik nooit meer kunnen lopen. Maar bij de pakken neer gaan zitten, ga ik niet doen.”

Eén droomdoel
Evert heeft tijdens zijn herstel al een hele hoop doelen behaald; Zelf weer kunnen autorijden en het krijgen van een Molli Suit (soort wetsuit, die de spieren zo goed mogelijk onderhoud). 

“Zonder mijn droomdoel in het vizier had ik alle anderen niet bereikt. Mijn droomdoel is lopen met een Exoskelet. Ondanks dat ik nog heel veel kan en dankbaar ben voor mijn gezin, baan en gezondheid. Is letterlijk en figuurlijk het niveauverschil tussen staan en zitten de grootste belemmering in mijn leven. Verjaardagen met statafels zijn vreselijk, ik droom regelmatig over het staand drinken van een biertje. Hoe simpel dat ook klinkt.

Alle behandelingen die ik nu volg, de oefeningen in combinatie met het dragen van de Molli Suit komen ten goede aan mijn revalidatie om uiteindelijk in een Exoskelet te lopen. Ik onderhoud mijn spieren en probeer elke dag te staan om mijn bloedsomloop gezond te houden.”

Jullie hulp

Zonder jullie hulp is het verkrijgen van een Exoskelet bijna onmogelijk. Naast de steun die ik ontvang van de Stichting Wielskracht, ben ik op zoek gegaan naar nieuwe kansen. Op de EO start het programma ‘Jouw geld of mijn leven’, waarin ze mensen volgen die een Crowdfunding-campagne opzetten. Dankbaar ben ik dat ik mee mag doen. Zij zetten mij letterlijk op een podium en zorgen voor veel media-aandacht.

Met deze crowdfunding-campagne vraag ik jullie bij te dragen aan mijn Exoskelet. Want wat zou het fantastisch zijn als ik zelfstandig weer kan lopen. Je kan via de pagina campagne een bedrag doneren. Wilt u een kleine donatie doen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaand verhaal? Neem contact met mij op via evertbloemert.crowdfunding@gmail.com  Meer weten? Bekijken de website van Stichting Wielskracht en Facebook