logo
ing
   Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer doneren.

Sfeeractie Bekerfinale in de Kuip

€ 28 158,12 /€ 30 000,00
93%
Donateurs: 439
Start: 11-03-2016
Delen:

Donaties

Datum Bedrag Donateur Opmerking
21-04 € 10,00 anoniem Zet hem op jongens!! Gr Paul schenken
21-04 € 100,00 Tessa Rijn / TaskHero BV Zet hem op!!
21-04 € 5,00 Paul Elbertse

Op zondag 24 april gaat het gebeuren en speelt FC Utrecht de finale van de KNVB Beker tegen Feyenoord in De Kuip. We gaan De Kuip overnemen die dag!


Ons doel is om de sfeeractie in De Kuip massaal en imponerend aan te pakken. Groter dan ooit! Indrukwekkender dan ooit! Vetter dan ooit! Voordat de wedstrijd begint, moeten we al met 1-0 voor staan en moet de basis worden gelegd voor een onvergetelijke bekerfinale met FC Utrecht als winnaar. Voor deze sfeeractie is veel geld nodig; een bedrag van 30.000 euro. FC Utrecht heeft 15.000 euro eventbudget gekregen van de KNVB en stelt deze volledig ter beschikking voor het sfeerbudget. 


De andere helft van het bedrag? Daarvoor spreken wij jou aan, via deze crowdfundingactie. Alle sponsoren en supporters van FC Utrecht vragen wij om ons te helpen! 


Tijdens de halve finale hebben wij al een sfeeractie gehouden. Hier krijg je een impressie:


 


“Dat iedereen dan zijn verantwoordelijkheid pakt en zijn papier de lucht in houdt, dat is fantastisch. Kippenvel”, kijkt Supporterscoördinator Robert Junier terug op de sfeeractie op de Zuidtribune. Bij opkomst van de spelers werd op de lange zijde een rood-witte muur zichtbaar, waarbij de Utrechtse Domtoren een centrale positie innam. Ook werden er fakkels ontstoken aan beide korte zijdes. “Dit was prachtige city-promotie. In meer dan 2 miljoen huiskamers kwam dit beeld binnen. Hier moet heel de provincie warm van zijn geworden”, zegt Junier.


In elk geval de spelers van FC Utrecht. Die spraken na de wedstrijd van een ‘Champions League-gevoel’. De sfeeractie gaf de spelers én het publiek een extra boost!


De sfeeractie in De Kuip
Wij hebben deze funding nodig om de ideeën van de sfeergroep en supporters te realiseren en de spelers zo optimaal te motiveren om de finale te winnen! Het geld zal besteed worden aan vlaggen, een enorm spandoek en andere sfeerverhogende attributen.


Een tipje van de sluier: het spandoek zal worden gemaakt door een bekende Utrechter!


Maak ook zelf kans op mooie prijzen
Onder iedereen die een bijdrage levert, groot of klein, verloten wij aan het eind een aantal unieke prijzen:


·      2 kaarten voor de bekerfinale.


·      Een seizoenkaart voor FC Utrecht!


·      Een door de gehele selectie gesigneerd FC Utrecht-shirt


·      10 FC Utrecht sjaals

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.
Meld deze pagina