logo

Wij willen water!

Help jij, als speler, met jouw team, jouw commissie of als betrokken ouder voor jouw spelende gezinsleden mee onze hockeydromen te realiseren?

Want Fletiomare is hoognodig toe aan vervanging van veld 1.  Een langgekoesterde wens van Fletiomare kan meteen in vervulling gaan: de aanleg
van een waterveld (en misschien zelfs van twee watervelden).
Sportieve ambities van alle leden in alle categorieën of gewoon lekker ballen op een prachtig nieuw veld worden mogelijk door op een sneller waterveld van een hoger niveau te gaan spelen.

Jij doet toch mee?

Via deze speciale crowdfunding-website gaan individuele spelers, teams, commissies of de vereniging als geheel de hockeydroom waarmaken door zelf een eigen campagne te starten en de crowdfundingpagina in te richten.
We gaan met zijn allen aan de slag om als vereniging van bijna 2.000 actieve leden het doel van zeker één (of mogelijk in de toekomst zelfs een tweede) waterveld te bereiken.

Iedereen kan meedoen!

Dat kan bijvoorbeeld door een evenement op Fletiomare te organiseren, als team heel veel cupcakes te bakken en te verkopen, door hockeyclinics te organiseren, sponsors te zoeken of meteen zelf mee te doen aan de lopende campagnes van Fletiomare, zoals de veiling op 29 oktober 2016.
En natuurlijk steun je ons doel voor het waterveld met foto's en berichten via jouw Snapchat, Insta, Facebook en Twitter.

Doe en kijk mee!

Via deze Fletiomare-crowdfundingpagina houden we de voortgang live bij. Zo blijft iedereen betrokken en is het helemaal duidelijk hoeveel geld er is ingezameld en waaraan het geld wordt besteed.

Klik door, doneer of wordt ambassadeur en draag bij aan het waterveld

Campagnes

Totaal opgebracht: € 63 941,69
Aantal donaties: 132
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

Albert de Groot Albert de Groot
heeft € 2 656,00 opgehaald.
Sidney  Hiele Sidney Hiele
heeft € 360,00 opgehaald.
Jaap  de Jong Jaap de Jong
heeft € 315,00 opgehaald.