Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer deelnemen.

Help GSV28 door de coronacrisis!

€ 4.650,84 / € 4.000,00
0
dagen te gaan
100%
Donaties: 146
Start: 02-06-2020

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
16-06-2020 € 10,00 Anne Paquay
16-06-2020 € 100,00 Hub Knops
13-06-2020 € 100,00 Anoniem

In deze onzekere tijd zijn wij als vereniging bezig om ons hoofd boven water proberen te houden. Ondanks de steun van onze trouwe sponsoren en leden, hebben wij te maken met het mislopen van tienduizenden euro�s. Dit komt door het wegvallen van kantine-inkomsten, de afgelasting van wedstrijden, evenementen, ons Feestweekend (incl. onze Likkepot Trip) en onze jaarlijkse huis-aan-huis donateursactie (die we in de huidige situatie niet mogen organiseren).

Daarnaast gaan we een onzeker voetbalseizoen tegemoet aangezien we nog niet precies weten wanneer we wat weer mogen organiseren. Een grote groep van onze sponsoren verkeren in een vergelijkbare situatie. Daarom hebben wij een digitale donateursactie (crowdfunding) bedacht waarbij iedereen die GSV'28 een warm hart toedraagt een financi�le bijdrage kan leveren en daarmee zowel GSV'28 als diverse sponsoren steunt.

Doe een donatie, steun onze club en sponsoren en win!
Ieder bedrag, groot of klein, is van harte welkom. Je steunt hiermee onze mooie voetbalvereniging en alle activiteiten die wij in het komende voetbalseizoen weer willen organiseren. Maar je steunt ook onze sponsoren, want GSV'28 geeft 10% van de opbrengst van deze digitale donateursactie terug aan onze sponsoren. We kopen namelijk waardebonnen bij hen in en verloten deze onder de donateurs: hoe hoger jouw bijdrage, hoe groter de kans dat jij ��n of meerdere bonnen wint.

Steun onze rood-witte trots!
GSV'28 is al ruim 92 jaar ��n van de levensaders van Genhout. Onze vereniging heeft 270 leden en komt met ongeveer 25 teams uit in de KNVB-competitie. Onze vereniging is er echt voor iedereen: van prestatief voetbal tot gezellig samen een potje walking football spelen op woensdagochtend en van jeugdvoetbal voor alle leeftijdsgroepen tot vrouwenvoetbal. GSV'28 is een echte familievereniging. Leden, sponsoren en supporters voelen zich thuis op ons Jean Nijsten Sportpark en zijn trots als ze over onze vereniging spreken. Iedereen (nu, in het recente of verre verleden) heeft wel een goed woord over voor GSV'28. Dit alles willen we ook de komende jaren blijven faciliteren. Daar is jullie steun, als lid, supporter of Genhoutenaar hard bij nodig. Mogen wij op jullie massale steun rekenen?

Hopelijk tot snel bij GSV'28, op ons schitterende Jean Nijsten Sportpark, tijdens ��n van onze voetbalactiviteiten of evenementen!

Bestuur GSV'28

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.

Beloning

  • Vanaf € 5,00: Eervolle vermelding
    Als dank voor je donatie krijg je een vermelding op dit platform. Indien je niet anoniem doneert, doe je ook automatisch mee aan de loterij van waardebonnen van sponsoren: GSV'28 geeft 10% van de opbrengst van deze digitale donateursactie terug aan onze sponsoren.