logo

Democampagne Help onze club

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor velen in het land. De allereerste prioriteit is natuurlijk de volksgezondheid en daarom is het goed dat er zo veel ingrijpende maatregelen genomen zijn. Ma...

Welkom op de DEMO Crowdfundingpagina van Dutch Gymnastics!

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor velen in het land. De allereerste prioriteit is natuurlijk de volksgezondheid en daarom is het goed dat er zo veel ingrijpende maatregelen genomen zijn. Maar dit heeft ook een prijs.

Op talloze terreinen ontstaan nu tekorten, zo ook bij heel veel gymnastiekverenigingen. Verenigingen die een essentiële rol hebben in onze sport en in onze maatschappij.

Om te voorkomen dat de schade te groot wordt en er misschien wel clubs in de moeilijkheden komen wil de Dutch Gymnatics de clubs helpen door een crowdfundingplatform beschikbaar te stellen in samenwerking met Crowdfundingvoorclubs.nl, een gevestigde naam in crowdfunding voor sportclubs. Met een eigen platform van Crowdfundingvoorclubs.nl kunnen verenigingen geld inzamelen om de ontstane gaten te dichten. De bedoeling is dat de mensen die net iets meer kunnen missen kunnen voorkomen dat de financiële gevolgen door zullen werken in de contributies en zo ook de mensen treffen die het financieel al heel zwaar hebben.

Gymnastiekverenigingen kunnen no-cure-no-pay, dus zonder financieel risico, een eigen platform aanvragen en krijgen specifiek ondersteuning van de specialisten van Crowdfundingvoorclubs.nl. Ook krijgen ze tegen een gereduceerd toegang tot webinars, waarin in een uur de clubs alles leren wat nodig is om crowdfunding succesvol in te zetten. 

Klik hier om je voor een van de webinars aan te melden.

Om je crowdfundingcampagne tot een succes te maken, wordt het aanbieden van beloningen aan je donateurs aangeraden. Op deze pagina staan enkele voorbeelden. Dit is een demo van het daadwerkelijke platform. 

ACTIVEER DIRECT JULLIE EIGEN PLATFORM

Per e-mail heeft het bestuur van je vereniging een uitnodiging ontvangen om het platform voor jouw vereniging te activeren. Ben jij verenigingsbestuurder en heb je de mail niet ontvangen? 

Klik dan hier en vraag direct uw platform aan! 

Er wordt dan snel contact met je opgenomen door de specialisten van Crowdfunding voor Clubs om jullie te helpen om jullie campagne tot een succes te maken. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Misschien heb je nog een vraag. Waarschijnlijk wordt deze beantwoord in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via support@sponsorvisie.nl.

Wil je weten wat crowdfunding is en wat het voor een vereniging kan betekenen? Bekijk dan deze video

Campagnes

Totaal opgebracht: € 25,00
Aantal donaties: 1
Aantal Campagnes: 1

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.