logo

LG Hockey

Doneren | Door een donatie naar keuze te doen steun je het LG Hockey bij Cartouche. Deze steun stelt ons in staat om LG Hockey verder te ontwikkelen. Het opgehaalde bedrag zal besteed worden aan...

 

 

#CartoucheVerenigt | Steun Hockeyen zonder beperking en doneer!


#CartoucheVerenigt staat voor alles op de club wat soms nog bijzonder lijkt, maar heel normaal is. Zoals sportief en sociaal gedrag vertonen, rekening houden met het milieu en de omgeving van de club, een gezonde sportkantine hebben en een vereniging zijn, waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Wij doen dat onder het motto: “Da’s heel normaal bij Cartouche!” 

 

Dat geldt ook voor mensen met een beperking die gewoon lekker willen hockeyen. Cartouche zorgt dat er geen beperkingen zijn voor deze groep sportievelingen om hun sport te beoefenen. Wij noemen dat ‘Hockey zonder beperking’ (ook wel LG Hockey). En ook dat is heel normaal bij Cartouche.

  

Deze vorm van hockey vraagt wel om specifieke begeleiding, ondersteuning en materialen. In de maanden juli en augustus houden we een fondsenwerfactie om hockey zonder beperking mogelijk te maken. Het bedrag dat we ophalen zal volledig besteed worden aan de speciale materialen en middelen om mee te kunnen doen aan een aantal toernooien.

Denk daarbij aan: ........

 

Onder het motto ‘Hockeyen zonder beperking, da’s heel normaal bij Cartouche!’ gaan we deze vorm van hockey verder op de kaart zetten en nog toegankelijker maken.

Voor meer informatie over ‘Hockey zonder beperking’ kan je terecht bij.......

 

 

Betaling

U kunt via iDEAL betalen.

Campagnes

Totaal opgebracht: € 0,00
Aantal donaties: 0
Aantal Campagnes: 1