logo

Welkom! Jij helpt ons toch ook om de zaalhockeydome te realiseren? 

 

Zaalhockeyen in je eigen hal, op je eigen velden en bij je eigen clubhuis. En elke week daar ook kunnen trainen. Dat kan – daar zetten we alles op - vanaf komend winterseizoen 2017-2018.  

 

Op veld 1 wordt in december 2017 een luchthal (of te wel blaashal) geplaatst, die in februari 2018 weer wordt afgebroken. En dat herhaalt zich elk jaar daarna in het winterseizoen. In die hal liggen twee zaalhockeyvelden in elkaars verlengde. De vloer bestaat uit kunststoftegels die aan elkaar worden geklikt en samen een heel vlakke en snelle ondergrond vormen, die door de KNHB is goedgekeurd. De temperatuur in de luchthal is een tikje lager dan je gewend bent, dus heerlijk om in te spelen. Maar verder is er geen verschil met een gewone sporthal. 

 

Of toch? Want dan hoef je niet meer elk weekend naar weer een andere soms verre sporthal te reizen om je thuiswedstrijden te spelen. En omdat er van vroeg tot laat op twee velden wordt gespeeld bij je eigen vertrouwde clubje, is het altijd gezellig. Er zijn mensen die je kent en er is steeds publiek om aan te moedigen. Door de week wordt er in de hal getraind, vergelijkbaar met het veldhockey.

 

Het prijskaartje

 

De toestemming van de gemeente voor het plaatsen van een luchthal in de winterperiode, is al binnen. We mogen dus de luchthal neerzetten. Daar hangt wel een prijskaartje aan: door goede onderhandelingen hebben we bedrag weten te reduceren tot € 400.000. Dat is veel geld maar we zijn een grote club. We willen dit bedrag door crowdfunding bij elkaar krijgen Als vele leden, ouders en supporters bijdragen, dan moeten we er komen.

Crowdfunding kan op twee manieren:

  • door een lening, die wordt gebruikt voor de financiering van de ZaalhockeyDome zelf en de gehele infrastructuur. Deze actie gaat nu van start.

  • door een donatie (gift), die we gaan gebruiken voor de inrichting van de ZaalhockeyDome. Deze actie start na de zomervakantie

 

Begin oktober hebben we de definitieve beslissing genomen en de opdrachten geven aan de maker van de luchthal en aan veel andere partijen. Dan weten we zeker dat we in het komend winterseizoen in de luchthal zaalhockey spelen. We hebben een overbrugging weten te realiseren voor het ontbrekende deel van de financiering, omdat onze crowdfunding actie nog niet het volledige bedrag heeft opgeleverd. Daarom gaat deze door. We willen graag zoveel als mogelijk van de € 400.000 bij elkaar hebben in de vorm van leningen van leden.Dit is financieel gunstiger voor de vereniging en ook goed voor de leden. Zo wordt het een hal voor en door leden! 

 

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Chris Huisman (extern@hctilburg.com) of Geert-Jan van Schijndel (penningmeester@hctilburg.com)

 

 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 236 000,00
Aantal donaties: 29
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs