logo
logo
Hockey Support Group NL

Welkom op de crowdfundingpagina van Hockey Support Group NL!

Wij maken jouw clubwensen & dromen waar!

Iedere club heeft zijn wensen; filmcamera's, nieuwe dugouts, clubmaterialen, trainingssystemen, gezonde kantine oplossingen. clubhuis management, clinics, speciale trainers, watervelden, teamreizen, coachmaterialen en zo is er nog veel meer te noemen.

 

Dat kost natuurlijk wat en daar heeft niet iedere club het budget voor.

In juni dit jaar hebben we een platform gemaakt waarin je als club, trainer of hockeyer kunt zien wat er allemaal op de markt is: www.hockeysupportgroup.nl & daarnaast bieden we middels onze arbotak een oplossing voor zelfstandige trainers en verenigingen.

 

 

Maar nu gaan we een stapje verder: 

Wij gaan jouw club een platform bieden waarmee je middels crowdfunding al je dromen en wensen waar kunt maken! Dat kost je helemaal niets, maar dat levert je wel heel veel op!

De Hockey Support Group NL Crowdfunding is er voor iedere club en voor bijna iedere wens!

Hoe gaat het in zijn werk? Via deze speciale website kunnen individuele spelers, teams of de vereniging als geheel dromen waarmaken door een campagne te starten en een crowdfundingpagina in te richten. Vervolgens gaat de club met vereende krachten aan de slag om deze doelen te bereiken. 

Dat kan bijvoorbeeld door evenementen te organiseren, door te collecteren, of door sponsors te zoeken. Bijvoorbeeld door social media zoals Facebook en Twitter in te zetten.

Via de eigen online crowdfundingpagina kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is ingezameld en waaraan het geld wordt besteed. Is het doel bereikt? Dan komt de droom van de club uit!

Heb je zelf een droom? Start dan een eigen campagne! Bijvoorbeeld voor 1 van deze mogelijkheden!

 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 398,00
Aantal donaties: 23
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

Brian  Mulder Brian Mulder
heeft € 5,00 opgehaald.