logo
   Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer doneren.

Maak de IEDER1 Parade mogelijk

€ 52 211,45 /€ 50 000,00
100%
Donateurs: 2326
Start: 11-07-2016
Delen:

Donaties

Datum Bedrag Donateur Opmerking
16-08 € 25,00 ALISON
16-08 € 5,00 anoniem
16-08 € 20,00 anoniem

VIER DE VERSCHILLEN MET DE IEDER1 PARADE


Op 25 september 2016 organiseren we samen de grootste Parade in de geschiedenis van Nederland. Met die Parade vieren we onze verschillen en laten we zien dat IEDER1 meetelt. Daar hebben we jou voor nodig. Loop mee - schouder aan schouder, met elkaar, naast elkaar, met ons en al die andere Nederlanders die van dit land houden zoals het is.

We gaan massaal de straat op in onze hoofdstad Amsterdam, in een parade van de Bijlmer tot aan het Museumplein, waar we feestelijk afsluiten. De Parade is zo divers als ons land is. Loop, dans of rijd mee, in pracht en praal of simpel en sober: van jong tot oud, voetbalclub tot bakkerij, school tot vakbond, bedrijf tot NGO: iedereen is uitgenodigd mee te lopen en met de Parade te laten zien hoe divers en krachtig Nederland is. Samen omarmen we onze verschillen en zien we onze toekomst met iederéén.

CROWDFUNDING: WAAR HEBBEN WE JOUW GELD VOOR NODIG?


De grootste Parade van Nederland is een droom die we alleen kunnen bouwen als we daar voldoende mensen en middelen voor hebben. De afgelopen weken is een klein team hard aan het werk gegaan om de Parade en de weg er naartoe vorm te geven. We zijn met verschillende geldschieters in gesprek om de Parade te financieren maar het begint met jouw hulp.
Jouw bijdrage gebruiken we voor alles wat we nodig hebben om van 25 september een feest te maken: van een campagne en samenwerking met andere partijen, tot vergunningen, podia en toiletten, en een toegewijd team.


DOE MEE


Laat met ons zien dat de meerderheid van Nederland samen 1 is en maak van 25 september een dag die herinnerd zal worden als de dag dat Nederland op de barricades stond voor een mooier land. Meld je aan als vrijwilliger, loop mee, volg ons op sociale media, deel onze berichten en doneer. Iedere euro telt om de Parade te kunnen organiseren. Doe mee en word onderdeel van #IEDER1 !

Top Ambassadeurs

Fred van Eijk Fred van Eijk
heeft € 295,00 opgehaald.
Bas  Zwiers Bas Zwiers
heeft € 135,00 opgehaald.
Astrid Plekker Astrid Plekker
heeft € 53,00 opgehaald.

Beloning

 • Vanaf € 15,00: Eervolle vermelding op de website
  als je ons 15 euro wilt doneren. We zijn met elke bijdrage blij. Super bedankt dat je mee doet! We vermelden je naam dan eervol op onze website.

 • Vanaf € 30,00: Eervolle vermelding op de website
  als je ons 30 euro wilt doneren. Super bedankt! We vermelden je naam dan eervol op onze website.

 • Vanaf € 50,00: Eervolle vermelding op de website
  als je ons 50 euro wilt doneren. Super bedankt! We vermelden je naam dan eervol op onze website.

 • Vanaf € 75,00: Eervolle vermelding op de website
  als je ons 75 euro wilt doneren. Super bedankt! We vermelden je naam dan eervol op onze website.

 • Vanaf € 100,00: Eervolle vermelding op de website
  als je ons 100 euro wilt doneren. Wauw, dat is super mooi. We vermelden je naam dan eervol op onze website.

 • Vanaf € 150,00: Eervolle vermelding op de website
  als je ons 150 euro wilt doneren. Wauw, dat is echt helemaal te gek. We vermelden je naam dan eervol op onze website.

 • Vanaf € 250,00: Groot op #IEDER1 muur tijdens de Parade
  als je ons 250 euro wilt doneren. Wauw, dat is echt helemaal te gek. Jouw naam komt groot op onze #IEDER1 muur tijdens de Parade.

Wat als?

 


Naast onze crowdfunding zoeken we ook naar sponsoring en geldschieters.En met 100.000 euro gaan we lopen: een Parade van de Bijlmer naar het Museumplein. Daar hebben we ook jou voor nodig! Want iedere euro telt. Hoe meer geld we ophalen, hoe groter we #IEDER1 kunnen maken. Stel je voor: 10.000 mensen zoals jij die een tientje bijdragen, of 100.000 keer een euro. Maar hoe dan ook: met jouw deelname en jouw bijdrage gaan we lopen!

Meld deze pagina