logo

 

Wat gaat IEDER1 nu doen?

Na de IEDER1 parade - waarmee we met 10.000 liefdevolle Nederlanders door de straten van Amsterdam liepen - kregen we maandenlang maar één terugkerende vraag: wat gaat IEDER1 nu doen? En: Ga alsjeblieft door. Jullie geluid is schaars, en daarmee noodzakelijk. Na urenlange brainstormsessies bleef maar een plan overeind: we moeten ons gaan bemoeien met de Tweede Kamerverkiezingen 2017.

 

Waarom?

Omdat we ons kunnen voorbereiden op een verkiezingscampagne waarin polarisatie een geoorloofd middel lijkt.

Omdat we niet kunnen afwachten hoe de tornado aan verkiezingsretoriek over ons heen walst. Het land verder verdeelt.

Omdat de komende tijd te bepalend is voor de koers die we samen gaan varen als land.

Omdat we meer zijn dan een stem op 15 maart.

 

Wie willen we zijn?

Een samenleving die zichzelf de beste regering gunt. Een coalitie die ons vertegenwoordigt en de kracht geeft om ons in te zetten voor Nederland. Met leiders die ons geen problemen aanpraten maar een visie hebben op de toekomst. Een politiek die de schoonheid van diversiteit erkent en beschermt in plaats van aanvalt uit een honger voor macht. Een overheid die geen oorlogstaal spreekt maar in de spiegel kijkt. Niet wijst, maar naar zichzelf kijkt. Leiders die zeggen: de norm uit het woord normaal creëren we samen.

 

En dus gaan we door: STEM! Vóór een Nederland van IEDER1

Omdat IEDER1 verantwoordelijk is voor het Nederland na 15 maart. De campagne die we voor de verkiezingen gaan voeren is ons aandeel, onze bijdrage in het realiseren dat Nederland stemt op een gezamenlijke toekomst. En niet op een toekomst waarin politieke leiders het land verscheuren, de democratie bedreigen, instabiliteit bevorderen en de grondwet uitlachen.

Dit kunnen we alleen samen met jou

De 10.000 lopers op 25 september 2016, IEDER1 die er niet bij kon zijn, IEDER1 die ons toen nog niet kende, en uiteindelijk gewoon IEDER1 die het politieke patroon van haat zaaiende politici ook wil doorbreken. Alleen samen met jou kunnen we een campagne voeren die oproept om onze stemmen op 15 maart te gebruiken voor een overheid die verbindend is, en een minister president voortbrengt die in de toekomst hoopvolle brieven schrijft aan Nederland. De vraag die ons vandaag gemotiveerd en positief houdt is: wat als dit ons wel lukt? 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 4 800,00
Aantal donaties: 113
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs