Vrijwillige bijdrage instandhouding IDW

€ 14,00
Donaties: 3
Start: 05-02-2021

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
07-03-2021 € 5,00 Serge
07-02-2021 € 5,00 Anoniem
07-02-2021 € 4,00 Raoul Schulteis Heb een mail gestuurd met mijn trainers CV

In 2020 hebben we flink wat kosten gemaakt. Enerzijds in verband met de bouw van een nieuwe website, anderzijds hebben we boetes moeten betalen vanwege onrechtmatig gebruik van foto’s.  Deze foto's zijn ons aangeleverd, maar waren blijkbaar van Google geplukt. Dat wisten wij niet, maar omdat de website op onze naam staat, waren de boetes voor ons. Dat waren fikse en onverwachte financiële tegenvallers, want die boetes zijn niet mals. Gemiddeld € 500,- per foto.

Tegenover die extra kosten stonden minder inkomsten omdat er al maanden geen wedstrijdverslagen, geen voorbeschouwingen, geen uitslagen en standen gepubliceerd konden worden. Om onze vaste kosten toch te kunnen dekken, zijn we in het najaar van 2020, een crowdfundingsactie gestart. Deze liep af op 31 januari jl.

Eerlijk gezegd hadden we er iets meer van verwacht, maar het is zoals het is. .

Om toch ons enthousiasme erin te houden om de trouwe bezoekers dagelijks op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes rondom het amateurvoetbal in de regio Zuid II en I hebben we besloten om een doorlopende crowdfundingsactie in het leven te roepen. We gaan geen streefbedrag noemen en ook geen deadline. 

Wie de website een warm hart toedraagt en dat wil laten blijken door middel van een vrijwillige donatie, mag dat doen. Dit wordt zeer gewaardeerd. De opbrengst zal deels worden gebruikt voor verdere ontwikkeling van de website. Onze vrijwilligers af en toe iets kunnen toestoppen, zou ook fijn zijn.