Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer deelnemen.

Financiƫle steun voor het in standhouden van de website

€ 234,00 / € 750,00
0
dagen te gaan
31%
Donaties: 29
Start: 01-11-2020

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
17-01-2021 € 5,00 Dave Linssen
17-01-2021 € 5,00 Ben Labyed
07-01-2021 € 10,00 Wim Kiggen Goed platform voor het amateurvoetbal. Een kleine bijdrage vragen voor een artikel mag gerust

In februari jl. heb ik de website van, voor en over het amateurvoetbal in Limburg overgenomen. Vlak daarna zorgde Corona ervoor dat alle wedstrijden werden afgelast. Daardoor konden er bijvoorbeeld geen wedstrijdverslagen gepubliceerd worden, geen voorbeschouwingen, geen uitslagen enz. Kortom, minder nieuwsberichten, dus ook minder paginaweergaven en derhalve ook (veel) minder inkomsten via de reclamebanners.
De vaste kosten zijn echter gewoon blijven doorlopen, waardoor de exploitatie van de website sterk onder druk is komen te staan temeer wij vrijwel geen adverteerders en/of sponsoren hebben. In otober is het voetbal opnieuw stilgelegd vanwege Corona.

IndeWandelgangen is volledig gratis te bezoeken, maar we maken wel kosten. En steken er maandelijks heel wat uren van onze tijd in. Het zou mooi zijn als we onze vrijwilligers af en toe een vergoeding kunnen geven voor hun inzet. Waardeer jijj IDW? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Dat kan al vanaf 2 euro. Dank je wel.

Helmi van Nuil
Beheerder / eigenaar

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.

Beloning