logo
knvb-ing

Tribune stoeltjes

€ 5 975,50 /€ 30 000,00
14
dagen te gaan
19%
Donateurs: 0
Start: 24-08-2018
Delen:

Ambassadeurspagina van:

henk  busstra
henk busstra
Totaal opgehaald: € 0,00

                          Hulp Gevraagd!

 

 

Als u regelmatig op het complex van Leeuwarder Zwaluwen  komt kan het u niet ontgaan zijn. Wij bouwen een nieuw clubhuis.

Dit wordt casco opgeleverd en zullen we dus zelf moeten afbouwen en inrichten.

Hiervoor is veel geld nodig en wij vragen u om hulp. U kunt hiervoor een tribune stoeltje sponsoren maar

Elke donatie vanaf 10 euro is welkom!

 https://crowdfundingvoorclubs.nl/leeuwarderzwaluwen/donation/index/tribune-stoeltjes

 

 

 

Donaties (via henk busstra)

Er zijn (nog) geen donaties.

SPONSOR EEN TRIBUNESTOELTJE!


Hierdoor krijgt CSV de Leeuwarder Zwaluwen een accommodatie met een moderne uitstraling. Hier mogen we met z’n allen enorm trots op zijn en zijn we voor de toekomst klaar.


De inrichting van ons nieuwe clubhuis kost veel geld. Hiervoor hebben we geld nodig wat we met diverse clubacties bij elkaar willen brengen waaronder het sponsoren van een tribunestoel. 


Wie een tribunestoel sponsort voor een eenmalig bedrag van eur 88,50 levert automatisch een bijdrage aan de inrichting van het clubhuis. Zo slaan we 2 vliegen in 1 klap! Nieuwe tribunestoelen en…….een nieuwe inrichting van ons clubhuis! Bovendien steunen we een goed doel namelijk Akwadaa Aseda. Deze stichting uit Leeuwarden wil een voetbalveld aanleggen in Ghana.


Als tegenprestatie krijgen alle sponsors een naamsvermelding op de 'Wall of Fame' in het nieuwe clubhuis. 


Spelregels
- Het sponsoren van een tribunestoeltje is een sponsoractie en geeft geen exclusief recht om op die stoel te zitten tijdens de wedstrijd. 
- Het aantal stoeltjes wat je wilt sponsoren is in principe onbeperkt


Het goede doel
Bovendien steunen we een goed doel namelijk Akwadaa Aseda. Deze stichting uit Leeuwarden wil een voetbalveld aanleggen in Ghana! Deze stichting uit Leeuwarden is ‘wereldberoemd’ en zet zich in voor ontwikkelingshulp in Ghana, West Afrika. De stichting werd internationaal bekend omdat een ‘chief’ in Ghana spontaan 10.000 paar klompen had besteld. Maar ook het idee om het witte Huis zwart/wit te schilderen trok volop de aandacht van de pers. En toen een van de bestuursleden tot koning gekroond werd, was presentator Rob Kamphues van De Reunie er als de kippen bij om dat op tv uit te zenden. Inmiddels zijn er verschillende projecten gerealiseerd waarbij zorg voor kinderen centraal staat. Hulp bieden aan een weeshuis, aan tienermoeders die op straat zwerven, aan scholen ziekenhuizen….. Akwadaa Aseda laat zich voortdurend van haar goed kant zien. Op dit moment is de stichting bezig met de aanleg van een voetbalveld.  


Doe mee en steun Leeuwarder Zwaluwen en steun Akwadaa Aseda!


Hoe is de €88,50 verdeeld?


  • €70,- bestemd voor inrichting van het nieuwe clubhuis

  • €15,- naar de tribune

  • €3,50 naar het goede doel

Meld deze pagina