Doel: € 15.000,00
Gedoneerd: € 470,00

Crowdfunding Grasmaaier

SCZ Zoelen is hard toe aan een nieuwe maaier, maar de investering is groot. Help jij onze club met een donatie aan de strakste grasmatten van de regio? Dan laten wij er geen gras over groeien en komt die nieuwe maaier er!

Voortgang:

3%

Onderstaande campagnes zijn afgelopen

Gedoneerd: € 1.310,00
Dagen te gaan: 0

Dames SCZ Zoelen in Actie!

Team Flamanas, de dames van SCZ

Wij willen onze club heel graag helpen en hebben dus een Challenge bedacht:5.000-KM wandelen, hardlopen of fietsen met ons team in December.Een soort sponsorloop dus!
Kent u ze nog van vroeger? Dat betekent dat elke lid (11 dames) in onze groep 14.6 km per dag
zal moeten bewegen en dit wordt gemeten door de apps Strava, Gezondheid, Health app en alle andere varianten. We meten dit van 1 december t/m 31 december en worden elke dag verzameld op een lijst en bijgehouden per persoon en de totaal aantal kilometers.
Waarom willen wij dit doen:
  • Voornamelijk om ons in beweging te houden en fit te blijven, we hebben de hele zomer/herfst al van alles geprobeerd van dansen, zwemmen, fietsen, nordic walking en honden uitlaten maar deze challenge houd ons meer fit en is zeer corona proef uit te voeren.
  • Wij zijn nieuw bij de club dit jaar en willen ons steentje bijdragen en laten zien dat we er voor de club zijn en vooral dat we graag willen blijven. Wij komen uit in de 7x7 competitie op vrijdag avond.
  • Clubgevoel vinden wij erg belangrijk dus zetten wij ons graag in voor de club.
  • Reclame maken voor ons team, en dames/meisjes trekken naar de club want die zullen we nodig hebben!
  • Het is ook een stukje teambuilding, de meiden gaan nu ook buiten de training met elkaar wandelen en fietsen en staan samen sterk voor een gezamenlijk doel.

Iedereen kan ons sponsoren door een donatie te doen op dit platform of KM-sponsor te worden.
Er zijn verschillende opties om ons te sponsoren:
  • Wilt u een bijdrage per kilometer doen dan kunt u dat doorgeven via email aan:amyderijcke@gmail.com
  • Geef hierbij aan of u het totale aantal km wil sponsoren of specifiek de kilometers van een van de dames, en welk bedrag per KM + uw 06 nummer zodat we begin januari per Tikki het sponsorgeld op kunnen halen, of als u liever cash geld geeft het adres waar we het mogen ophalen. 
  • Via dit platform een vast bedrag sponsoren ongeacht de kilometers die het team gaat lopen.
  • Wij zoeken nog 1 extra kilometervreter die KM sponsor willen worden, die mag dan ook elke dag zijn of haar kilometers melden aan Amy, omdat wij sinds kort weten dat er een mini opkomst is die ons later komt versterken in het dames team, en haar mama moet wel bewegen maar 14.6 km per dag is dan net even te gek. 

Elke sponsor krijgt een geluksnummer.

Deze nummers stoppen wij begin januari in een pot en trekken daar nog een winnaar uit die van het team een kado krijgt als extra dank voor het sponsoren.

Bij elke 20 sponsors wordt er een prijs getrokken, dus hoe meer sponsors hoe meer kans u maakt op een prijs!

Dit maakt het natuurlijk nog spannender en nog leuker om ons te steunen!

Als de actie voorbij is eind december zal begin januari alles uitgeteld worden en willen wij namens Dames SCZ graag een cheque uitreiken en het bedrag overhandigen aan de club.

Wij danken u alvast voor uw bijdrage en zullen ons uiterste best doen om ons doel van 5.000 km te bereiken!

Sportieve groet, 
de Dames van SCZ Zoelen, aka team Flamanas

Wij zijn te volgen op Instagram en Spotify!