Welkom op de crowdfundingpagina van Studentensport Nederland!In de wereld van de studentensport worden er niet alleen nationale en Europese studentenkampioenschappen georganiseerd, maar zijn er natuurlijk ook Wereld studentenkampioenschappen. Deze worden gehouden onder toeziend oog de van de International University Sports Federation (FISU).

 

Binnen deze kampioenschappen wordt er onderscheid gemaakt tussen FISU World University Championships, FISU World University Games en FISU University World Cups.

 

De World University Championships zijn enkele tientallen losse kampioenschappen in verschillende disciplines die elk in een ander land, in een andere stad georganiseerd worden. Als topsportende student kom je op deze kampioenschappen uit namens Nederland.

 

Komende zomer zal Chengdu het podium zijn voor de FISU World University Games. Om met onze Nederlandse delegatie hier naartoe te kunnen én in de toekomst grotere delegaties naar FISU kampioenschappen te kunnen sturen is vanuit SSN Topsport een crowdfunding actie gestart. Klik op de knop doneren en krijg er toffe spullen voor terug!


Wil je meer weten over SSN en SSN Topsport? Klik dan op deze link voor de website.
Campagnes

Totaal opgebracht: € 0,00
Aantal campagnes: 0
Aantal donaties: 0