logo
ing
   Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer doneren.

renovatie kleedkamers

€ 6 340,20 /€ 75 000,00
0
dagen te gaan
8%
Donateurs: 1
Start: 08-04-2015
Delen:

Ambassadeurspagina van:

Ellu Agencies  Patrick van Overbeek
Ellu Agencies Patrick van Overbeek
Totaal opgehaald: € 63,00

Via Marcel Brands heeft Patrick het kampioenshirt van PSV geregeld, voorzien van alle handtekeningen. Bieden op dit shirt kan door het sturen van een mail naar info@vvdongen.nl met daarin je naam en bod. Op 15 mei gaat het shirt naar de hoogste bieder!

Names Ellu Agencies doneert Patrick van Overbeek € 20,00 voor ieder kampioenschap dat VV Dongen dit seizoen voortbrengt. Mocht Dongen 1 kampioen worden, dan verdubbelt hij dit!

Daarnaast heeft Patrick namens Wax-it een prachtig aanbod voor iedereen die binding heeft met VV Dongen: Breng in de maand oktober je skies of snowboard naar Wax-it voor onderhoud en Patrick stort de helft van de kostprijs op deze crowdfundingpagina. Prachtig, Patrick!

Donaties (via Ellu Agencies Patrick van Overbeek)

Datum Bedrag Donateur Opmerking
19-04 € 63,00 Jacco van Overbeek

Iedereen die sportpark De Biezen weleens bezoekt, weet dat onze kleedlokalen een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Dat kost geld, veel geld: Alles bij elkaar denken we aan € 75.000,-. Gesteund door een nieuw initiatief van ING en KNVB, zetten we een modern middel in –crowdfunding- om een doel van alle tijden te bereiken: geld inzamelen voor de club. Daartoe zoekt de club niet één grote sponsor, maar de medewerking van iedereen die VV Dongen een warm hart toedraagt: de ‘crowd’ dus. Alle beetjes dragen bij aan dat grote bedrag onderaan de streep.


   


Wat gaan we doen met het geld?


Hoog op de verlanglijst staan aparte toiletruimtes voor dames en heren (buiten de kleedlokalen), extra kastruimte zodat meerdere teams de kleedkamer kunnen gebruiken, waterleiding, douchevoorzieningen en tegelwerk vervangen. Verder willen we een aanbouw maken met kleedkamers voor scheidsrechters en een opslagruimte. Zonder enige moeite kunnen we deze lijst aanvullen met wensen, dus is het zaak zoveel mogelijk mensen bij onze plannen te betrekken. De ‘crowd’ is altijd groter dan je denkt.


 


Meld deze pagina