logo
ing
   Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer doneren.

renovatie kleedkamers

€ 6 340,20 /€ 75 000,00
0
dagen te gaan
8%
Donateurs: 0
Start: 08-04-2015
Delen:

Ambassadeurspagina van:

Kees van Dongen
Kees van Dongen
Totaal opgehaald: € 0,00

Onze E coördinator Kees van Dongen wil ook graag een steentje bijdragen aan de crowdfunding van vv Dongen.  Voor iedere nieuwe autoverzekering die via zijn kantoor met de code “vv Dongen” tot stand komt, gaat van Dongen assurantiën Dongen b.v. een bedrag van € 15,00 doneren aan de club. Indien er meer verzekeringen tot stand komen zal hij naar rato de donatie verhogen. Ga voor meer informatie naar www.vandongenassurantien.nl

 

 

 

Donaties (via Kees van Dongen)

Er zijn (nog) geen donaties.

Iedereen die sportpark De Biezen weleens bezoekt, weet dat onze kleedlokalen een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Dat kost geld, veel geld: Alles bij elkaar denken we aan € 75.000,-. Gesteund door een nieuw initiatief van ING en KNVB, zetten we een modern middel in –crowdfunding- om een doel van alle tijden te bereiken: geld inzamelen voor de club. Daartoe zoekt de club niet één grote sponsor, maar de medewerking van iedereen die VV Dongen een warm hart toedraagt: de ‘crowd’ dus. Alle beetjes dragen bij aan dat grote bedrag onderaan de streep.


   


Wat gaan we doen met het geld?


Hoog op de verlanglijst staan aparte toiletruimtes voor dames en heren (buiten de kleedlokalen), extra kastruimte zodat meerdere teams de kleedkamer kunnen gebruiken, waterleiding, douchevoorzieningen en tegelwerk vervangen. Verder willen we een aanbouw maken met kleedkamers voor scheidsrechters en een opslagruimte. Zonder enige moeite kunnen we deze lijst aanvullen met wensen, dus is het zaak zoveel mogelijk mensen bij onze plannen te betrekken. De ‘crowd’ is altijd groter dan je denkt.


 


Meld deze pagina