logo
ing
   Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer doneren.

renovatie kleedkamers

€ 6 340,20 /€ 75 000,00
0
dagen te gaan
8%
Donateurs: 1
Start: 08-04-2015
Delen:

Ambassadeurspagina van:

Maandagmorgenploeg  VV Dongen
Maandagmorgenploeg VV Dongen
Totaal opgehaald: € 6,00

MUNTEN VOOR PUNTEN!

 

Onze maandagmorgenploeg zorgt er niet alleen voor dat het sportpark op maandag weer piccobello in orde wordt gebracht, maar heeft ook een initiatief bedacht in het kader van het crowdfundingproject.

Voor elk punt dat Dongen 1 de laatste vier wedstrijden binnenhaalt, kan min. € 1,00 worden gedoneerd.  Geef uiterlijk zaterdag 18 april aan of u dit initiatief ondersteunt, en welk bedrag PER punt u wil inzetten. Bij € 1,00 per punt, wordt dit dus maximaal € 12,00. Maar u mag dus ook een hoger bedrag per punt inzetten.

Stuur een mailtje naar info@vvdongen.nl o.v.v. uw naam en het bedrag (per punt).

 

Op deze manier kan bij grote deelname een flink bedrag ten behoeve van de renovatie worden ingezameld, maar het zou tevens een extra stimulans kunnen zijn voor Dongen 1 de laatste wedstrijden 200% te gaan voor zoveel mogelijk punten!

 

Donaties (via Maandagmorgenploeg VV Dongen)

Datum Bedrag Donateur Opmerking
21-06 € 6,00 Serge van der Linden aanvulling muntenvoorpuntenaktie maandagmorgenploeg door Serge vd Linden

Iedereen die sportpark De Biezen weleens bezoekt, weet dat onze kleedlokalen een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Dat kost geld, veel geld: Alles bij elkaar denken we aan € 75.000,-. Gesteund door een nieuw initiatief van ING en KNVB, zetten we een modern middel in –crowdfunding- om een doel van alle tijden te bereiken: geld inzamelen voor de club. Daartoe zoekt de club niet één grote sponsor, maar de medewerking van iedereen die VV Dongen een warm hart toedraagt: de ‘crowd’ dus. Alle beetjes dragen bij aan dat grote bedrag onderaan de streep.


   


Wat gaan we doen met het geld?


Hoog op de verlanglijst staan aparte toiletruimtes voor dames en heren (buiten de kleedlokalen), extra kastruimte zodat meerdere teams de kleedkamer kunnen gebruiken, waterleiding, douchevoorzieningen en tegelwerk vervangen. Verder willen we een aanbouw maken met kleedkamers voor scheidsrechters en een opslagruimte. Zonder enige moeite kunnen we deze lijst aanvullen met wensen, dus is het zaak zoveel mogelijk mensen bij onze plannen te betrekken. De ‘crowd’ is altijd groter dan je denkt.


 


Meld deze pagina