logo
ing

Welkom op de crowdfundingpagina van VV Dongen!

Helpt u ons mee onze dromen te realiseren? 


VV Dongen loopt als een trein. De voetbalclub die groeit en bloeit met meer dan duizend leden, een eerste elftal dat volop meedoet in top van de Hoofdklasse B en meerdere selectie(jeugd)teams die nog volop in de race zijn voor het kampioenschap. Op de golven van dat succes bouwt VV Dongen samen met haar leden aan de toekomst.

En die toekomst willen we graag in gaan met vernieuwde kleedkamers. De huidige kleedkamers zijn inmiddels ruim 30 jaar oud en hebben behoorlijk wat geleden. Die gaan we dus aanpakken! Voor deze renovatie is geld nodig, veel geld! En dat kunnen we niet alleen uit contributie- en sponsorinkomsten bekostigen. Daarom starten we een crowdfundingproject waarmee we hopen via heel veel mensen die VV Dongen een warm hart toedragen een flinke bijdrage voor de renovatie bij elkaar te krijgen. 

Onze hoofdsponsor ING wil het crowdfunding project van VV Dongen als voorbeeld stellen voor alle amateurclubs in Nederland. Dat moet dus een doorslaand succes worden, als we er samen voor strijden. Zo kennen we VV Dongen. En zo kennen we Dongen. Want daar doen we dingen samen!

 

 

 

 

 

 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 17 792,45
Aantal donaties: 107
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

C  5 C 5
heeft € 2 185,00 opgehaald.
Dongen  B1 Dongen B1
heeft € 1 222,00 opgehaald.
VV Dongen  A2 VV Dongen A2
heeft € 245,00 opgehaald.