Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer deelnemen.

Help VV Lemelerveld de crisis door

€ 11.155,00
0
dagen te gaan
Donaties: 143
Start: 10-11-2020

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
03-01-2021 € 50,00 Anoniem
29-12-2020 € 100,00 Marco, Jenita, Stan, Teun, Gijs
29-12-2020 € 200,00 Anoniem

Waarom deze crowdfundingsactie?
Wij zijn deze crowdfundingsactie gestart omdat we momenteel in financieel zwaar weer zitten. De coronacrisis is hier de voornaamste oorzaak van. Als gevolg van de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM zijn er geen kantine-inkomsten meer, terwijl de vaste lasten grotendeels doorlopen. Daarnaast hebben we de laatste jaren geïnvesteerd in een nieuwe materiaalruimte en renovatie van de kleedkamers. Dit heeft veel geld gekost, waardoor de crisis financieel gezien op een desastreus moment komt voor onze vereniging.

Doneer en steun onze club
Iedereen die v.v. Lemelerveld een warm hart toedraagt, kan een financiële bijdrage leveren aan deze digitale donateursactie (crowdfunding). Ieder bedrag, groot of klein, is van harte welkom. U steunt hiermee onze mooie voetbalvereniging en alle activiteiten die wij als club, zodra dit weer kan en mag, willen organiseren.

Hoe werkt het?
Wanneer u op deze pagina bent beland, kunt u geld doneren aan onze vereniging. Dit doet u door op de knop "Doneer nu" te klikken. Vervolgens vult u allereerst het bedrag in dat u wilt doneren. De website vraagt tevens om uw naam. Wilt u een anonieme donatie doen? Klik dan op het witte vierkantje voor "Mijn naam niet op de website tonen". Als u dit niet doet, wordt uw naam zichtbaar op de website. Het platform gebruikt uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van de voortgang van de campagne. Tot slot selecteert u uw bank, gaat u akkoord met de donatievoorwaarden en klikt u op "Donatie afronden". De site stuurt u vervolgens door naar de omgeving van uw bank, zodat u de betaling veilig af kunt ronden.

Wilt u een groot bedrag doneren en dit liever niet via dit platform doen? Of heeft u serieuze vragen over doneren aan onze vereniging? Stuur dan een mail met daarin in ieder geval uw naam en telefoonnummer naar penningmeester@vvlemelerveld.nl. Wij spelen uw bericht intern door en zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen. Benieuwd welke acties er nog meer gehouden worden om onze vereniging door deze financieel lastige tijd te slepen? Kijk dan eens op www.vvlemelerveld.nl/help.

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.

Beloning