logo
   Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer doneren.

Skeelerbaan Teylingen

€ 6 250,00 /€ 16 000,00
39%
Donateurs: 104
Start: 01-08-2019
Delen:

Donaties

Datum Bedrag Donateur Opmerking
28-04 € 80,00 Gerard Noppe
22-01 € 20,00 anoniem Mooie aanwinst voor de club!
24-12 € 25,00 M.P. Rijnsburger

De eerste stapjes (slagen) werden gemaakt op de stoeptegels in de achtertuin, onder toeziend oog van mama en papa die hun hart vasthielden. Met vallen en opstaan leerden wij de techniek. Later zouden we belanden op de skeelerbaan van Lisserbroek, waar we tot de zomer van 2016 werkten aan de vorm voor de komende schaatswinter. Maar binnenkort gaan we terug naar de achtertuin, en wel die van de Warmondse IJsclub. Wij zullen rollen in de Veerpolder.
Het plan ligt klaar, de toestemmingen zijn verkregen. De benodigde grote zak met geld is door de enorme bijdrage van de gemeente Teylingen, de Vrienden van de WIJC en het Schipholfonds al bijna vol. Door allerlei vertragingen zijn de kosten gestegen en daardoor is de zak bijna vol... maar hij moet helemaal vol vandaar deze crowdfundingsactie. Want wij willen rollen in de Veerpolder. Het doel is om in minimaal 8 weken zestienduizend euro op te halen. De start is met de Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 1 augustus 2019.


Skeelerbaan Teylingen voor jong en oud van beginner tot wereldtopper. 


De aanleg van de skeelerbaan zit de landijsbaan niet in de weg. Bij een vorstperiode wordt de gehele landijsbaan weer onder water gezet. De skeelerbaan is multifunctioneel, zodat er voor ieder wat wils is. De basis is een 300 meter baan met een extra rondje voor de bochtentechniek. Daarnaast is nog een extra bocht toegevoegd om een 200 meter baan te creëren, speciaal voor inline-skate wedstrijden (regionaal en beperkt landelijk). Vlak bij de kantine het asfaltplein waar de allerjongsten hun eerste vaardigheden kunnen leren en lekker kunnen spelen.


Wil je je steentje bijdragen kies hiernaast uit een van unieke de beloningen


of vul een bedrag naar keuze in.


Indien je boven de euro 250,-- wil doneren neem dan contact met ons op via:  skeelerbaan@wijc.nl


#RollenOfStilStaan 


 


 


De kleine lettertjes 
De beloningen kunnen in ontvangst worden genomen zodra ons doel is bereikt.

Datum van de clinic is nader te bepalen.Wij houden ons het recht voor om tussentijds het streefbedrag aan te passen.

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.

Beloning

 • Vanaf € 20,00: Bidon
  Een limited-edition Skeelerbaan Teylingen bidon.

 • Vanaf € 40,00: Koerspet
  Voor de fanatieke sporters onder ons: met dit oldskool wielrenpetje in de stijl van skeelerbaan Teylingen wil je beslist gezien worden.

 • Vanaf € 80,00: Clinic door WIJC-toppers + bidon + koerspet
  Een skeelerclinic gegeven door de toppers van de Warmondse IJsclub. Met Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Kees Heemskerk en anderen. De bidon en koerspet maken je outfit daarnaast helemaal compleet.

 • Vanaf € 150,00: Clinic met luxueuze koek en zopie
  Hier kunt u voor 2 personen kennismaken met het inline skaten onder begeleiding van onze WIJC-toppers. Bent uzelf niet zo sportief een rondje wandelen op de baan en een meet en greet met de toppers mag ook natuurlijk. Om daarna te genieten van een uitgebreide en luxueuze koek en zopie verzorgt door Hans en Linda Vergeer.

Meld deze pagina