Onderstaande campagnes zijn afgelopen

Doel: € 5.000,00
Gedoneerd: € 4.789,97
Dagen te gaan: 0

Crowdfunding Krachthonk AV'23

We gaan het krachthonk verbeteren en geschikt maken voor een groter aantal atleten. Om te kunnen investeren in kwaliteit zoeken we nog aanvullende middelen. Zo kunnen we met drie hele krachtkooien in plaats van halve kooien meer atleten plek bieden gelijktijdig te trainen. 

Voortgang:

95%
Doel: € 5.000,00
Gedoneerd: € 4.199,00
Dagen te gaan: 0

Jubileum cadeau AV'23 Geluidsinstallatie

AV'23 bestaat 100 jaar en daar hoort een cadeau bij. We gunnen AV'23 een nieuwe geluidsinstallatie voor de wedstrijden en evenementen. De oude heeft het bij de Nescioloop van 2022 begeven en sindsdien moet er gehuurd worden. Met de wens om meer wedstrijden te organiseren is een eigen geluidsinstallatie erg gewenst. 

Geef jij ook een donatie of sponsorbedrag om AV'23 weer jaren topgeluid te geven? 

Kies een leuke beloning vanaf een minimum bedrag. Wat spreekt jou het meeste aan? 

  1. Elke donatie is welkom. Kun je niet zoveel missen maar wil je wel je verbintenis met AV'23 laten blijken en bijdragen aan het jubileumcadeau?
  2. Vanaf  € 50 kun je het jubileumshirt ontvangen om te laten zien hoe trots je bent op AV'23.
  3. Vanaf € 150 kun je kiezen of je het shirt wilt of een clinic en of vermelding van je donatie.
  4. Vanaf € 500 gun je AV'23 het goede geluid voor wedstrijden de komende jaren en organiseren wij graag een bedrijfsclinic voor je bedrijf of organisatie.

Volg de crowdfundingactie via onze website, nieuwsbrief of social media en deel de actie zoveel je kunt onder bevriende bedrijven, kennissen en oud leden!

Voortgang:

83%