Wij zijn Bob en Emiel en we kennen elkaar door onze passie: Kitesurfen. Deze passie heeft ons wereldwijd op de mooiste plekken gebracht en avonturen opgeleverd. In Nederland zijn we zo vaak mogelijk op onze homespot: Wijk aan Zee. Naast dat deze locatie populair is onder kitesurfers bevindt het zich in een prachtig natuurgebied en heeft het een unieke historie.
Regelmatig liepen wij via het kitesurfpad, naast De Bunker, het strand op en dachten wij "het enige dat hier ontbreekt is een gezellige plek met eten en drinken, wat zou dat gaaf zijn als dat hier zou zijn."
Via boardsport community www.thefreeriders.nl zijn wij in contact gekomen met De Bunker en nu hebben we de kans onze droom te verwezenlijken: het creëren van de Ultieme HangOut voor en door de boardsporter community.
De HangOut - Wordt de plek die de boardsportcultuur ademt en waar je gezellig na het kiten, surfen of wandelen komt genieten van drinken en goed eten, zoals we dat kennen uit bijvoorbeeld Tarifa en de Caribean.
 Sfeer - De boardsportsfeer wordt gekenmerkt door open, gezellig en passie. Dit willen wij iedereen laten ervaren in De HangOut! 
 Activiteiten - Naast relaxen, bieden we activiteiten, zoals kitesurflessen/-coaching, SUP-clinics, yoga, bedrijfsuitjes en events.
 Faciliteiten - Een douche en dompelbak om het zout water af te spoelen, webcam met actuele weermetingen, pomp voor de kites en willen we gaan voor een hottub. Voor de kinderen zal er een trampoline en schommel zijn. 

Kortom de Ultieme HangOut waar jij alleen maar hoeft te genieten en wij zorgen voor de ultieme experience.

Blijft op de hoogte via Instagram - @de.hangout

Bedankt voor je support en tot ziens bij De HangOut!


Enjoy the ride,


Bob & Emiel 

www.dehangout.nl