Kom ook in actie voor HCP

De bouw van het nieuwe clubhuis is in volle gang. Het gebouw begint er steeds meer uit te zien zoals we voor ogen hebben: een prachtig clubhuis voor iedereen. Door de enorme prijsstijgingen in de bouw heeft HCP nu onvoldoende geld om het nieuwe clubhuis in te richten met meubels -zowel binnen als buiten- en een goede keuken.  Daarom zijn we gestart met een crowdfundingsproject: we willen graag samen met jou nog €50.000 extra verzamelen!

 

Kom jij ook in actie voor HCP? Dat kan op heel veel verschillende manieren! 
Bak cupcakes en verkoop deze aan je familie en vrienden, was bij mooi weer alle auto’s in de straat, verzorg een diner of bbq voor alle ouders van je team of laat je kinderen koekjes bakken en deur-aan-deur verkopen. Liever wat sportiever? Organiseer dan een sponsorloop of bootcamp: 3 euro voor elke keer dat jij de trap bij het station op rent. Of 10 euro voor elke beklimming van de bliksemschicht. Een partijtje hockey tegen de ouders of een ander team waarbij elk doelpunt gesponsord is… jij mag het zeggen!

Alle initiatieven, groot of klein, zijn welkom! Laat ons weten wat jij gaat doen via bestuur@hcprinsenbeek.nl. Als je hulp nodig hebt om iets tot stand te brengen laat ons dit dan ook gerust weten. Wij rekenen op jullie! Natuurlijk kun je op deze pagina ook direct geld doneren aan de club. Klik dan hier en doneer* direct.

Wij wensen iedereen heel veel plezier met het bedenken en uitvoeren van jullie acties, dit wordt zeer gewaardeerd.


* Het is mogelijk anoniem te doneren, door deze optie aan te vinken bij het voltooien van de betaling.