logo

Crowdfundingcampagne Leiden Marathon

1 minuut gratis winkelen  Heb je dit niet altijd al gewild? 1 minuut gratis winkelen! Dit is jouw kans. Een supermarkt in Leiden biedt dit jou aan. Het kost je 300 euro en je kunt alles wat jij w...

Alles voor de Marathon…

Wij hebben een missie… Aan het begin van dit jaar was de Leiden Marathon financieel gezond. Dat is nu wel anders, nadat wij twee keer in één jaar geen marathon mochten organiseren. Met alle begrip maar ook wel enige zorg, want ineens is onze financiële positie precair geworden. In plaats van een aardige reserve lijden wij in 2020 een fors verlies en schrijven wij rode cijfers. De Leiden Marathon wordt al dertig jaar georganiseerd door de Stichting Marathon Leiden. Op het marathonbureau werken drie gezellige dames het hele jaar hard om de Leiden Marathon zo mooi mogelijk te maken en de 1.100 vrijwilligers aan te sturen. Juist toen erg veel materialen (medailles, kleding, boarding, reclameposters e.d.) waren aangeschaft, moest ons evenement stoppen.

Ook de alternatieve editie in november 
kwam helaas te vroeg voor Corona. Het stoppen was natuurlijk terecht, want het ging het voorjaar en nu weer over veel zieken en zelfs doden. Feit blijft echter wel dat de Leiden Marathon serieus in zwaar weer verkeert. Maar daar leggen wij ons niet bij neer. Wij houden een grote crowdfundingactie om geld in te zamelen. Het doel is om €25.000 op te halen. Op dit platform bieden wij bijzondere kavels aan. Rijp en groen, willekeurig en door elkaar heen bieden wij leuke en gekke dingen aan om te kopen onder het mom Alles voor de Marathon… Alles is spontaan aangeboden door mensen, bedrijven, musea en andere instellingen (waarvoor erg veel dank). Vanzelfsprekend worden de tegenprestaties uitgeleverd als het van Corona weer mag… Zit er iets bij voor je? Doe eens gek en Koop het  “Gewoon” doneren kan natuurlijk ook. Je helpt er het voortbestaan van de Leiden Marathon mee. 

Alles voor de Marathon…

Campagnes

Totaal opgebracht: € 11 172,52
Aantal donaties: 317
Aantal Campagnes: 1

Top Ambassadeurs