Club van 100

€ 1.995,00
Donaties: 17
Start: 27-05-2020

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
15-12-2021 € 100,00 Anoniem Alle succes gewenst en ik blijf graag op de hoogte. Mijn dochter wacht al heel veel jaren op een � ontspannings bad �, moet lukken nu ik eindelijk in Weert woon.
25-06-2021 € 105,00 m.greijmans heel mooi initiatief
25-06-2021 € 200,00 Toos Houben Succes!!!

De Club van 100 is voor iedereen (bedrijven en particulieren) die de stichting een warm hart toedraagt en jaarlijks tenminste 100,- euro wil doneren. Deze donaties zijn bedoeld voor extra faciliteiten rondom het zwembad, zoals railsysteem, verlichting, MIVA toilet, doucebrancard, kleedhokjes et cetera. Leden van de Club van 100 hebben wat ons betreft het hart op de juiste plaats en worden dan ook meegenomen in diverse activiteiten en publicity momenten.

De bijdrage aan de Club van 100 bedraagt jaarlijks tenminste €100,- per lid. Het eerste jaar wordt via dit platform bij inschrijving via iDEAL voldaan. Voor de vervolgjaren ontvangt een jaarlijks een factuur.

Leden van de Club van 100 worden vermeld op het "Club van 100-bord".

Zij steunen onze stichting maar krijgen daar ook wat voor terug. Deelnemers aan de club van 100 hebben voor ons het hart op de juiste plek en worden door stichting OntspanWater meegenomen in diverse activiteiten, pr momenten en zo meer.

Leden van de club van 100 profiteren van:

  • Een jaar lang naam en/of logo vermelding op de site van stichting OntspanWater.
  • Eenmalig uitgebreide aandacht voor uw bedrijf/onderneming middels een nieuwsbericht op onze site.
  • Minimaal eenmaal per jaar een vermelding naam en/of logo op de Facebookpagina van onze stichting (meer dan 1000 likes).
  • Gratis 2 toegangskaartjes + 2 consumpties tot het benefietconcert WATERVREES.
  • Bij activiteiten, georganiseerd door stichting OntspanWater, vermelding op de videowall.
  • Gratis rondleiding en uitleg op de OntspanWater locatie.
  • Korting op workshops en/of lezingen die eventueel door stichting OntspanWater worden georganiseerd.

Wilt u meer geven? Dan is dat uiteraard aangeven. U kunt zelf het bedrag kieze dat u zelf wilt bijdragen. Vanaf € 250,- behoort u tot de selecte Club van 250 en krijgt u een aparte vermelding op het bord.

Het lidmaatschap

Deelname is per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan schriftelijk of per email, uiterlijk per 1 november.

Belastingvoordeel

De Club van 100 faciliteert schenken aan de vereniging met belastingvoordeel op basis van een periodieke schenking. Het gaat bij een periodieke schenking om een schenking van een vast bedrag voor minimaal 5 jaar. Deze leg je vast in een onderhandse schenkingsovereenkomt 

Meer informatie over de aftrekbaarheid van de periodieke gift vindt u op de website van de Belastingdienst.

De onderhandse schenkingsovereenkomst kunt u downloaden via deze link.

Vul de formulieren in volgens de bijgeleverde toelichting en stuur deze rechtsgeldig ondertekend per post of per e-mail aan stichting OntspanWater. U ontvangt een door de stichting ondertekende versie retour.�

Omdat u een deel van uw gift  terugkrijgt van de Belastingdienst, kost het u netto minder om de club te steunen, of u kunt ervoor kiezen om ca. € 160,- te schenken, terwijl het u netto toch maar € 100,- kost.

Lid worden van de Club van 100Wilt u lid worden? Klik dan op "Doe mee" en geef u op!


Voor meer informatie kunt u terrecht op onze website. https://www.ontspanwater.nl/

Top Deelnemers

Er zijn (nog) geen Deelnemers.

Beloning