Welkom op de crowdfundingpagina van Stichting OntspanWater!

Helpt u ons mee onze dromen te realiseren?

 Via deze speciale website kunnen mensen aangeven dat ze onze stichting willen ondersteunen door een donatie te doen of lid te worden van de club van 100. Vervolgens gaat de stichting met vereende krachten aan de slag om deze doelen te bereiken.

 Via de eigen online crowdfundingpagina kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is ingezameld en waaraan het geld wordt besteed.

Mogen we op uw steun rekenen?

Na een periode van hard werken en doorzetten komt de realisatie van het warmwaterbad voor Weert en omstreken dan eindelijk in zicht. We zijn goed op weg, maar ons einddoel is nog niet bereikt. Daarom doen wij een beroep op u, als trouwe volger van Ontspanwater, door middel van een crowdfunding actie.

Stichting OntspanWater

Stichting OntspanWater maakt zich sterk voor de komst van een therapeutisch bad in Weert. Dit bad moet toegankelijk worden voor iedereen die het nodig heeft. Particulieren, therapeuten en instellingen. Weert krijgt dus haar eerste therapie bad waar mensen van alle leeftijden samenkomen voor therapie, ontspanning, ontmoeting én verbinding. De afgelopen jaren zijn al vele mooie stappen gezet. Onder andere is er een goede locatie gevonden, zijn er fondsen geworven, acties georganiseerd en hebben wij gewerkt aan de uitbreiding van ons netwerk. "We staan te popelen om met de bouw te beginnen en het warmwaterbad te realiseren voor de mensen die het zo hard nodig hebben., zegt Susanne Moonen. "Er is een bedrag van 270.000 euro nodig, waarvan op dit moment al bijna 70% bij elkaar gebracht is. Maar we hebben uw hulp nog een keer nodig"

Word lid van de Club van 100

De Club van 100 is in het leven geroepen voor iedereen (bedrijven en particulieren) die de stichting een warm hart toedraagt en (jaarlijks) tenminste 100,- euro kan/wil doneren. Dit is het laatste zetje dat nodig is om het bad te realiseren. Zonder uw hulp gaat het helaas niet lukken. Kunt u dat bedrag niet missen? Natuurlijk is elke donatie, groot of klein, van harte welkom. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat het bad er komt.

Hier doen wij het voor

Bijvoorbeeld voor Djael, die het niet gemakkelijk heeft in het dagelijks leven. Bij Ontspanwater kan hij zich een uurtje vrij kan voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Voor mensen als Djael, dáár doen wij het voor! Het bad móet er gewoon komen!

Dank voor uw steun in de afgelopen jaren. Hopelijk mogen wij nog een keer op u rekenen.

Voor meer informatie kunt u terrecht op onze website: www.ontspanwater.nl


Campagnes

Totaal opgebracht: € 0,00
Aantal campagnes: 0
Aantal donaties: 0