Onderstaande campagnes zijn afgelopen

Doel: € 500,00
Gedoneerd: € 545,00
Dagen te gaan: 0

Uitwisseling Stotfold Junior FC

Voor EBOH staat er met de Pasen weer een uitwisseling met het Engelse Stotfold op het programma. Dit keer gaan we met ongeveer 80 personen de overtocht maken.

De uitwisseling is een echte traditie geworden en staat al sinds 1974 op het programma. De vriendschap voor het leven is ontstaan tijdens een door EBOH georganiseerd internationaal jeugdtoernooi. Aanstaande paasweekend komen de dik bevriende clubs voor de 44ste maal bij elkaar in het paasweekend.

In dit weekend zullen we om de zogeheten Alway Cup spelen. Deze cup bestaat uit twee wedstrijden gespeeld door de C en B jeugd van beide verenigingen. Aangezien sinds een paar jaar de meidenafdeling op onze vereniging in volle bloei is hebben we 2 jaar geleden besloten ook een meidenteam te laten meedoen. Dit jaar zullen de Meiden onder 17 spelen om de Friendship Trophy.

Uiteraard hebben wij als Stotfoldcommissie hier een bepaald budget voor. Een budget dat deels bestaat uit een meer dan genereuze bijdrage van het bestuur maar ook van enkele sponsors. Daarnaast betalen de kinderen een kleine bijdrage om de reis te financieren. Helaas is dit ook het struikelblok.
Daarom willen we graag via deze weg proberen om iedereen met een rood/zwart hart te vragen om een donatie te doen zodat wij de kinderen kunnen ondersteunen die het wat minder hebben zodat ze alsnog mee kunnen gaan.
Iedereen die is mee geweest naar Stotfold weet hoe geweldig zo�n weekend kan zijn. Wij willen er voor zorgen dat ook de huidige generatie dit mag mee maken.

Hopelijk kunnen we er samen voor zorgen dat deze kinderen ook een onvergetelijk weekend kunnen krijgen.

Met vriendelijke groet, De Stotfoldcommissie�

Voortgang:

100%
Doel: € 5.000,00
Gedoneerd: € 1.500,00
Dagen te gaan: 0

EBOH 100 jaar

In 2021 bestaat onze mooie vereniging 100 jaar. De voorbereidingen om er een onvergetelijk jaar van te maken zijn in volle gang. Uw hulp is hard nodig om onder andere de volgende festiviteiten van ons eeuwfeest mogelijk te maken:

  • Een zeskamp voor de jeugd te organiseren

  • Een jubileumboek uit geven

  • De komst van onze Engelse vrienden uit Stotfold heel bijzonder te maken

  • Een jubileumwedstrijd tegen een aansprekende tegenstander te spelen 

  • Tal van andere activiteiten mogelijk te maken

Hiervoor is veel geld nodig en om die reden starten we een crowdfundactie. De actie start op 1 december aanstaande en eindigt op onze honderdjarige verjaardag, 27 november 2021.Voortgang:

30%