Doneer voor ons gezellige clubhuis!

€ 12.681,40 / € 75.000,00
16%
Donaties: 83
Start: 16-12-2023

Welkom op de crowdfundingpagina van Sportpark Rijsenhout!

Na jaren van voorbereiding is het eindelijk zover! In 2024 wordt er een compleet nieuw clubhuis gebouwd waar voetbalvereniging SCW, Tennisvereniging Rijsenhout en IJsclub de Blauwe Beugel zich gezamenlijk gaan huisvesten. Het wordt een schitterend multifunctioneel gebouw met een kantine, terras, kleedkamers en een directe toegang tot de voetbalvelden, de tennis- en padelbanen en de skeeler- en ijsbaan.

Door de enorme stijging van de bouwkosten is het een hele uitdaging geweest om de begroting sluitend te krijgen. Door de inspanning van de vele betrokken partijen is het uiteindelijk toch gelukt. De consequentie is helaas wel dat we hier en daar wat zaken hebben moeten schrappen. Een daarvan is de inrichting van het clubhuis. En laat die inrichting nu juist zo bepalend zijn voor de uitstraling en de sfeer binnen het hele gebouw. Daar moet dus echt iets aan gebeuren!

We hebben minimaal € 75.000,- nodig. Dit bedrag hebben we bezuinigd op de inrichting van het clubhuis. Het gaat bv om het meubilair, de complete inrichting van de keuken, de multimedia in het gebouw en allerlei kleine zaken om het clubhuis aan te kleden. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dit bedrag met alle Rijsenhouters en andere betrokkenen alsnog bij elkaar zouden kunnen brengen!

Dan kunnen we straks de lekkerste broodjes serveren in een gezellige kantine, met z’n allen naar het Nederlands elftal of de Wimbledon finale kijken op een groot scherm of onze sponsoren uitnodigen in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Hoe gaaf zou dat zijn! Help je mee?

Campagnes

Totaal opgebracht: € 12.681,40
Aantal campagnes: 1
Aantal donaties: 83

Top Ambassadeurs

Giften Clubhuis € 9.756,40
Doelpunten Actie € 0,00