Historisch Moment Op Sportgebied!

Op donderdag 12 oktober vond er een historische bijeenkomst plaats in de kantine van voetbalvereniging SCW. De plaatselijk voetbalclub SCW, Tennisvereniging Rijsenhout en IJsclub de Blauwe Beugel, samen verenigd in de Stichting Sportpark Rijsenhout, sloten na vele jaren van voorbereiding en onderhandelingen de definitieve overeenkomsten met de partijen die de nieuwbouw van Sportpark Rijsenhout mogelijk gaan maken. 

Dit behelst 2 padelbanen voor de Tennisclub, een splinternieuwe (combi-)skeelerbaan voor de IJsclub en een volledig nieuw gebouw met o.a. een kantine en kleedkamers voor de 3 gezamenlijke verenigingen. 

De bedrijven en instanties die bij dit project betrokken zijn, werden door de besturen onthaald met een rode loper en een glas bubbels. Met de aanwezigen werd het glas geheven en geproost op de definitieve start van de bouw en de positieve impuls die dit project gaat geven aan de leefbaarheid van het dorp. De bedrijven en instanties die betrokken zijn betreffen: 4Building, Aannemersbedrijf van Berkel, AA Sloopwerken, De Lange Installatietechniek, Van Gelder en Padel Nederland. 

Een dankwoord werd ook uitgesproken naar de betrokken sponsoren en financiers waaronder Stichting 2030 (Leefbaarheid Rijsenhout). Een bijzonder dankwoord was er ook voor Stichting Leefomgeving Schiphol vanwege hun substantiële financiële bijdrage en voortdurende support in de afgelopen jaren.

Een enorme stap voorwaarts voor iedereen in Rijsenhout die van sporten houdt maar eigenlijk voor alle Rijsenhouters omdat deze plek in het dorp straks een plek wordt waar jong en oud samen komen. Én dat op het moment dat het dorp toch al positief in het nieuws is vanwege de recent opgeheven reservering van de parallelle Kaagbaan en de waarschijnlijke woningbouw die hierdoor in het dorp gerealiseerd kan worden. Dus lachende gezichten alom.

Stichting Sportpark Rijsenhout
1435 BN Rijsenhout
sponsoring@sportparkrijsenhout.nl
06-24495965