Doneer voor ons gezellige clubhuis!

€ 12.681,40 / € 75.000,00
16%
Donaties: 83
Start: 16-12-2023

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
18-07-2024 € 175,00 Dinsdag tenniscompetitie Dames1
25-06-2024 € 813,00 Dorpsfeest Rijsenhout 2024 Deel van de muntenverkoop
18-06-2024 € 425,00 Fam van Elderen

“Omdat we willen dat ons nieuwe clubhuis niet alleen modern en functioneel is, maar ook warm, gezellig en gastvrij”

Welkom op de crowdfunding pagina van Sportpark Rijsenhout!

Na jaren van voorbereiding is het eindelijk zover! In 2024 wordt er een compleet nieuw clubhuis gebouwd waar voetbalvereniging SCW, Tennisvereniging Rijsenhout en IJsclub de Blauwe Beugel zich gezamenlijk gaan huisvesten. Het wordt een schitterend multifunctioneel gebouw met een kantine, terras, kleedkamers en een directe toegang tot de voetbalvelden, de tennis- en padelbanen en de skeeler- en ijsbaan.

Door de enorme stijging van de bouwkosten is het een hele uitdaging geweest om de begroting sluitend te krijgen. Door de inspanning van de vele betrokken partijen is het uiteindelijk toch gelukt. De consequentie is helaas wel dat we hier en daar wat zaken hebben moeten schrappen. Een daarvan is de inrichting van het clubhuis. En laat die inrichting nu juist zo bepalend zijn voor de uitstraling en de sfeer binnen het hele gebouw. Daar moet dus echt iets aan gebeuren!

We hebben minimaal € 75.000,- nodig. Dit bedrag hebben we bezuinigd op de inrichting van het clubhuis. Het gaat bv om het meubilair, de complete inrichting van de keuken, de multimedia in het gebouw en allerlei kleine zaken om het clubhuis aan te kleden. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dit bedrag met alle Rijsenhouters en andere betrokkenen alsnog bij elkaar zouden kunnen brengen!

Dan kunnen we straks de lekkerste broodjes serveren in een gezellige kantine, met z’n allen naar het Nederlands elftal of de Wimbledon finale kijken op een groot scherm of onze sponsoren uitnodigen in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Hoe gaaf zou dat zijn! Help je mee?

Hoe kan je meehelpen:
- Doneer als particulier via de "doe mee" knop.
- Start als team een campagne en lees bij Uitleg wat voor acties je kunt starten en waar je je moet aanmelden
- Doneer als bedrijf via de "doe mee" knop of neem contact op met sponsoring@sportparkrijsenhout.nl / 06-24495965.Top Ambassadeurs

Giften  Clubhuis Giften Clubhuis
heeft € 9.756,40 opgehaald.
Doelpunten  Actie Doelpunten Actie
heeft € 0,00 opgehaald.

Beloning

Wat als?

je met je bedrijf wil sponsoren?

Dat is super. Uiteraard kan je dit ook via deze doneerpagina doen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je even met de vereniging wil overleggen. Bel ons gerust op 06-24495965, mailen kan ook naar sponsoring@sportparkrijsenhout.nl .