Skeelerbaan Teylingen

€ 6.250,00 / € 16.000,00
0
dagen te gaan
39%
Donaties: 104
Start: 01-08-2019

Welkom op de crowdfundingpagina van de

Warmondse IJs- en Skeelerclub

In 1891 is de Warmondse IJs- en Skeelerclub opgericht als werkverschaffingsproject, begin jaren zeventig kwam daar de trainingsgroep bij. Inmiddels zijn we ruim 125 jaar verder en is de Warmondse IJs- en Skeelerclub uitgegroeid tot een grote vereniging die voor jong en oud veel te bieden heeft. Met schaatstrainingen in Leiden, Haarlem en Den-Haag worden pupillen en junioren klaargestoomd voor het échte werk en kunnen senioren voorafgaande aan een goed stuk appeltaart heerlijk hun rondjes toeren. Maar mooiste blijft natuurlijk het schaatsen op natuurijs op onze eigen landijsbaan of nog mooier op de Kagerplassen met de Molen en Merentocht. Getraind of niet getraind iedereen geniet dan met volle teugen.

Dankzij een grote groep bevlogen vrijwilligers worden jaarlijks veel verschillende activiteiten georganiseerd. Het was heerlijk om ondanks corona een mooie groep kinderen te zien skeeleren we hopen dan ook als de weergoden het even toelaten er op natuurijs kan worden genoten.

De Warmondse IJs- en Skeelerclub wil haar leden echter nog meer bieden. Eind 2019 is onze skeelerbaan gerealiseerd en  daarna volop in gebruik genomen. Hoewel de vereniging financieel gezond is, zijn zeker bij dit soort grote projecten wat extra inkomsten onontbeerlijk. 

En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken.


Campagnes

Totaal opgebracht: € 6.250,00
Aantal campagnes: 1
Aantal donaties: 104