Let op: Campagne is afgelopen. U kunt niet meer deelnemen.

Skeelerbaan Teylingen

€ 6.250,00 / € 16.000,00
0
dagen te gaan
39%
Donaties: 104
Start: 01-08-2019

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
28-04-2020 € 80,00 Gerard Noppe
22-01-2020 € 20,00 Anoniem Mooie aanwinst voor de club!
24-12-2019 € 25,00 M.P. Rijnsburger

De eerste stapjes (slagen) werden gemaakt op de stoeptegels in de achtertuin, onder toeziend oog van mama en papa die hun hart vasthielden. Met vallen en opstaan leerden wij de techniek. Later zouden we belanden op de skeelerbaan van Lisserbroek, waar we tot de zomer van 2016 werkten aan de vorm voor de komende schaatswinter. Maar binnenkort gaan we terug naar de achtertuin, en wel die van de Warmondse IJsclub. Wij zullen rollen in de Veerpolder.
Het plan ligt klaar, de toestemmingen zijn verkregen. De benodigde grote zak met geld is door de enorme bijdrage van de gemeente Teylingen, de Vrienden van de WIJC en het Schipholfonds al bijna vol. Door allerlei vertragingen zijn de kosten gestegen en daardoor is de zak bijna vol... maar hij moet helemaal vol vandaar deze crowdfundingsactie. Want wij willen rollen in de Veerpolder. Het doel is om in minimaal 8 weken zestienduizend euro op te halen. De start is met de Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 1 augustus 2019.

Skeelerbaan Teylingen voor jong en oud van beginner tot wereldtopper.

De aanleg van de skeelerbaan zit de landijsbaan niet in de weg. Bij een vorstperiode wordt de gehele landijsbaan weer onder water gezet. De skeelerbaan is multifunctioneel, zodat er voor ieder wat wils is. De basis is een 300 meter baan met een extra rondje voor de bochtentechniek. Daarnaast is nog een extra bocht toegevoegd om een 200 meter baan te creëen, speciaal voor inline-skate wedstrijden (regionaal en beperkt landelijk). Vlak bij de kantine het asfaltplein waar de allerjongsten hun eerste vaardigheden kunnen leren en lekker kunnen spelen.

Wil je je steentje bijdragen kies hiernaast uit een van unieke de beloningen

of vul een bedrag naar keuze in. 

Indien je boven de euro 250,-- wil doneren neem dan contact met ons op via: skeelerbaan@wijc.nl

 #RollenOfStilStaan


De kleine lettertjes
De beloningen kunnen in ontvangst worden genomen zodra ons doel is bereikt. 
Datum van de clinic is nader te bepalen.Wij houden ons het recht voor om tussentijds het streefbedrag aan te passen.

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.

Beloning