logo

 

Welkom op de crowdfundingpagina van de 

Warmondse IJsclub

In 1891 is de Warmondse IJsclub opgericht als werkverschaffingsproject, begin jaren zeventig kwam daar de trainingsgroep bij. Inmiddels zijn we ruim 125 jaar verder en is de Warmondse IJsclub uitgegroeid tot een grote vereniging die voor jong en oud veel te bieden heeft. Met schaatstrainingen in Leiden, Haarlem en Den-Haag worden pupillen en junioren klaargestoomd voor het échte werk en kunnen senioren voorafgaande aan een goed stuk appeltaart heerlijk hun rondjes toeren. Maar mooiste blijft natuurlijk het schaatsen op natuurijs op onze eigen landijsbaan of nog mooier op de Kagerplassen met de Molen en Merentocht. Getraind of niet getraind iedereen geniet dan met volle teugen.

Dankzij een grote groep bevlogen vrijwilligers worden jaarlijks veel verschillende activiteiten georganiseerd. De poldercross en het Warmonds Kampioenschap zijn ieder jaar weer een hoogtepunt, maar als de weergoden het even toelaten kunnen er verschillende activiteiten op natuurijs aan dat rijtje worden toevoegd.

De Warmondse IJsclub wil haar leden echter nog meer bieden. Inmiddels zijn de plannen voor de skeelerbaan ver gevorderd en over een paar weken moet de skeelerbaan er liggen. Hoewel de vereniging financieel gezond is, zijn zeker bij dit soort grote projecten wat extra inkomsten ontonbeerlijk.

En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. 

 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 6 250,00
Aantal donaties: 104
Aantal Campagnes: 0

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.