Doel: € 25.000,00
Gedoneerd: € 10.762,67

Nieuw kunstgrasveld

De vergunning is rond. Na jaren onderhandelen met de gemeente hebben wij nu officieel toestemming om een kunstgrasveld aan te leggen. Geweldig natuurlijk! Want met het extra kunstgrasveld kunnen wij doorgroeien naar 750 leden en kunnen veel meer teams 's avonds trainen.

Nu moet er dan ook geld op tafel komen. We hebben al € 225.000 van de € 250.000,- weten te financieren en de bedoeling is dat wij nu met de vereniging de resterende € 25.000,- bij elkaar halen. We zijn met ruim 500 leden en door middel van crowdfunding moet dit lukken! Het is maar € 50,- per lid.

Wil jij onze vereniging helpen met dit geweldige doel? Doe dan een donatie of vraag anderen via sociale media of e-mail om dat te doen! Bijdragen kan al vanaf € 1 euro!


Voortgang:

43%
Doel: € 900,00
Gedoneerd: € 838,00

Nieuwe trainingkleding JO8-2

J08-2 wil komend seizoen graag nieuwe teamkleding en tassen aanschaffen. Het is niet gelukt om een sponsor hiervoor te vinden, vandaar dat ze nu proberen de pakken te crowdfunden! Draagt u ook een steentje bij en steekt u deze toppers hiermee in het nieuw? Dat zou geweldig zijn!

Voortgang:

93%
Doel: € 1.850,00
Gedoneerd: € 436,00

AED voor in het clubhuis

50 keer per dag wordt er ergens in Nederland iemand getroffen door een hartstilstand.
Dit kan iedereen overkomen, overal en ook in uw omgeving!
En als de AED dan een keer nodig heeft, moet die het wél echt gewoon goed doen! De kwaliteit moet superieur zijn en professioneel.

Wij willen graag een AED in ons clubhuis en daar hebben wij jouw financiële hulp bij nodig. Help jij ons?

Voortgang:

23%
Doel: € 10.000,00
Gedoneerd: € 1.057,60

Zonnepanelen voor op het clubhuis

Wij willen graag 10 zonnepalen voor op het clubhuis. De investering hiervoor is € 6.000-, maar als het lukt verdienen we dat in 6 jaar terug! Geweldig toch! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee! Dus mobiliseer je team en zorg voor zo veel mogelijk inkomsten!

Voortgang:

10%
Doel: € 30.000,00
Gedoneerd: € 81,25

LED verlichting op het hoofdveld

Wij willen graag een LED-verlichtingsinstallatie op ons hoofdveld. De investering hiervoor is € 30.000,-, maar als het lukt realiseren wij gedurende 30 jaar een energiebesparing van € 6.000,- per jaar! Dat is € 12,- per lid per jaar! Geweldig toch! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee! Dus mobiliseer je team en zorg voor zo veel mogelijk inkomsten!

Voortgang:

0%
Doel: € 10.000,00
Gedoneerd: € 200,00

Club van 100

Heeft een vereniging al een Club van 100? Of wil een club er én oprichten? Dan is het heel eenvoudig en slim om van de fiscale voorwaarden van een periodieke schenking te profiteren. SponsorVisie biedt al haar licentiehouders een gratis voorbeeld van een onderhandse akte en een voorbeeld inschrijfformulier van de Club van 100. Maar de inschrijvingen kunnen ook via het crowdfundingplatform van SponsorVisie geregistreerd worden. Dan is het gehele proces geautomatiseerd.

De voordelen voor de club van het opzetten van een fiscaal vriendelijke Club van 100 zijn dat deelnemers direct voor minimaal 5 jaar worden vastgelegd en in veel gevallen bereid zullen zijn meer te geven. Voor de gever is het voordeel dat het goedkoper is om de vereniging te steunen. De drempel voor deelname wordt hierdoor verlaagd. Al kan de langdurige verplichting weer een nieuwe drempel zijn. Een vereniging doet er dan ook verstandig aan een fiscaal vriendelijk (5-jarig) lidmaatschap en een normaal lidmaatschap aan te bieden.

____


Voorbeeldtekst voor een vereniging:


De Club van 100 is voor leden en niet-leden die onze vereniging een warm hart toedragen. De Club van 100 investeert in extra faciliteiten in en om het clubhuis, zoals:

  • reden 1
  • reden 2 

De bijdrage aan de Club van 100 bedraagt jaarlijks  € 100,- per lid of fan. Het eerste jaar wordt via dit platform bij inschrijving via iDEAL voldaan. Voor de vervolgjaren ontvangt een jaarlijks een factuur.

Leden van de Club van 100 worden vermeld op het "Club van 100-bord".

Wilt u meer geven? Dan kunt zelf het bedrag kieze dat u zelf wilt bijdragen. Vanaf € 250,- behoort u tot de selecte Club van 250 en krijgt u een aparte vermelding op het bord.

Het lidmaatschap

Deelname is per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan schriftelijk of per email, uiterlijk per 1 november.

Belastingvoordeel

De Club van 100 faciliteert schenken aan de vereniging met belastingvoordeel op basis van een periodieke schenking. Het gaat bij een periodieke schenking om een schenking van een vast bedrag voor minimaal 5 jaar. Deze leggen we vast in een onderhandse schenkingsovereenkomt.

Meer informatie over de aftrekbaarheid van de periodieke gift vindt u op de website van de Belastingdienst.

De onderhandse schenkingsovereenkomst kunt u downloaden via deze link.

Vul de formulieren in volgens de bijgeleverde toelichting en stuur deze rechtsgeldig ondertekend per post of per e-mail aan de secretaris. U ontvangt een door de vereniging ondertekende versie retour. 

Omdat u een deel van uw gift  terugkrijgt van de Belastingdienst, kost het u netto minder om de club te steunen, of u kunt ervoor kiezen om ca. € 160,- te schenken, terwijl het u netto toch maar   100,- kost.

Lid worden van de Club van 100

Wilt u lid worden? Klik dan op "Doe mee" en geef u op!

Voortgang:

2%
Doel: € 10.000,00
Gedoneerd: € 0,00

Sponsoring

Via deze module kunnen sponsors zich registreren voor verschillende sponsormogelijkheden. De club neemt vervolgens met de club contact op voor contract en facturatie.

De sponsorgelden komen ten goede aan het crowdfundingdoel.

Voortgang:

0%
Doel: € 2.000,00
Gedoneerd: € 4,00

Later betalen

Betaal later!!

Voortgang:

0%

Onderstaande campagnes zijn afgelopen

Doel: € 3.000,00
Gedoneerd: € 285,50
Dagen te gaan: 0

Clinic Frank & Ronald de Boer

Wij investeren coninu in onze jeugdopleiding. We hebben een uitstekend kader, maar af en toe willen we wat extra's doen. Dit jaar willen we daarom heel graag de boertjes De Boer binnenhalen voor een clinic tijdens de vakantie. Help jij mee dit mogelijk te maken. Doe zelf een bijdrage. Dat kan al vanaf € 7,50! Of verspreid deze actie via Facebook, Twitter en Google+ en vraag anderen om een handje te helpen!

Voortgang:

9%
Doel: € 1.500,00
Gedoneerd: € 47,00
Dagen te gaan: 0

Campagne Respect

Al langer heeft de KNVB extra aandacht voor het thema sportiviteit en respect. De komende jaren wordt dit verder geïntensiveerd door het sportbrede programma ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’. Via verschillende ondersteuningsprogramma’s en (bewustwording)campagnes vraagt de KNVB aandacht voor meer sportiviteit en respect op en rond de velden. De bond wil ongewenst gedrag – en de negatieve beeldvorming daarover – bespreekbaar maken en positief veranderen. Iedereen die betrokken is bij een voetbalwedstrijd heeft invloed op een sportief verloop ervan.

Binnen onze club willen wij deze campagne echt zichtbaar maken. Met borden rond het veld, winddoeken, maar ook RESPECT aanvoerdersbanden en RESPECT vaantjes die we aan elke tegenstander het komende seizoen willen uitreiken. Om dit mogelijk te maken hebben wij € 1500,- nodig.

Vind jij sportiviteit en respect rondom de velden ook zo belangriijk? Steun dan dit initiatief, of deel ,het via sociale media en vraag anderen om een bijdrage te leveren. Bijdragen kan al vanaf 7,50 euro!

Voortgang:

3%
Doel: € 3.200,00
Gedoneerd: € 471,00
Dagen te gaan: 0

Trainingskamp eerste elftal naar Malaga

Ons eerste elftal komt dit seizoen uit in de tweede klasse en verwacht hoge ogen te gaan gooien. Net zoals vorig jaar willen wij ook dit seizoen alles in het werk stellen om te promoveren naar de eerste klasse. Vorig seizoen brak de start van de tweede seizoenshelft ons op. Door het slechte weer in Nederland hebben we nauwelijks kunnen trainen. Onze concurrenten bivakkeerden op dat moment in zonniger oorden en die konden zich dus wel uitstekend voorbereiden. Dit jaar willen wij dat ook. Help jij ons naar het kampioenschap met een (kleine) bijdrage. Alles vanaf�� 7,50�is mogelijk. In ruil voor je�bijdrage beloven wij je een mooi (kampioens)feestje aan het eind van het seizoen!

Voortgang:

14%
Doel: € 1.400,00
Gedoneerd: € 251,00
Dagen te gaan: 0

Lustrum Steigerplank-Borrelbank

Nu voor � 50 jouw naam op een lustrum steigerplank-borrelbank. Maximaal 100 namen per bank! Met je hele team sponsoren. Dat kan al voor � 500,-!!

Voortgang:

17%
Doel: € 500,00
Gedoneerd: € 35,00
Dagen te gaan: 0

Voetballen

Voor onze jeugd zijn we druk bezig om alles op orde te krijgen voor aankomend seizoen! We hebben nog 50 ballen nodig! Help jij ons? Activeer al je familie / vrienden / buren / neefjes en nichtjes?

Maak die kleintjes blij met een mooie bal!

Voortgang:

7%
Doel: € 10.000,00
Gedoneerd: € 0,00
Dagen te gaan: 0

Trainingsstage Bloemendaal H1

Op dit moment is het winterstop in de Rabo Hoofdklasse Heren. Door het slechte weer in Nederland hebben we nauwelijks kunnen trainen. Om ons optimaal voor te kunnen bereiden op de tweede seizoenshelft, willen wij een trainingsstage in het (zonnige) buitenland beleggen. Zorg jij dat wij optimaal aan de start kunnen verschijnen? Donneren kan al vanaf � 7,50!�

Voortgang:

0%
Doel: € 250.000,00
Gedoneerd: € 0,00
Dagen te gaan: 0

Obligaties voor nieuwe kantine

Wij zijn heel hart toe aan een nieuwe kantine! Help jij ons mee? Dit kan door een of meer obligaties af te nemen. Je leent het geld aan de club en krijgt dit na een aantal jaar weer terug, met een mooi rendement!�

In hoofdlijnen enkele uitgangspunten:

  • Benodigd: EUR 250.000
  • Minimale inleg: EUR 1.000 in de vorm van een obligatielening
  • Contractant: Stichting Complex Demovereniging
  • Aflossing: op basis van jaarlijkse uitloting na minimaal 5 en maximaal 15 jaar.�
  • Rente: 6% jaarlijks achteraf

Fiscale voordeel mogelijk!

  • U heeft de mogelijkheid om de jaarlijkse rente terug te schenken aan de vereniging. De vereniging heeft dan een rentevrije financieringen en u als oblgatiehouder kunt de gift jaarlijks aftrekken van uw fiscaal inkomen. Hierdoor haalt u, afhankelijk van uw belastingschijf, een voordeel dat kan oplopen tot 3,12% (52% belastingvoordel over 6% rente)

Voortgang:

0%